Seyda-06 Fatoana evet canım kontrdle gittik iyileşmiş dedi basmadıysada kötürüm gibi yatmadı tabiki ayakkabı giymedi terlik ile dışarda dolandı
ikibebisannesii_45 Fatoana önceden batma ameliyatı oldum. Geçen sene çektirme ameliyatı oldum. Batma ameliyatında parmağın yanından yarıp batan prçayı çıkarıp yerine dikiş atıyorlar. Bir hafta falan pansuman yaptırıp dikişi aldırıyorsun. Çekmeden sonra ayağınız acayip zonkluyor. Ben tek başıma 6-7 aylık bebeğime bakmıştım canım çok acımıştı. Ağlayıp durmuştum. Onda da pansuman yapıyorsunuz . Bana sağlık ocağındaki hemşire bir iki kere pansuman yap sar, sonra sarma demişti. Islak değil kuru kalması gerekiyor demişti ben de öyle yaptım ama hemen geçmiyor onun acısı. Daha sonra doktora kontrole falan gitmiyorsunuz. Sağlık ocağına bi baktırabilirsiniz
Bussbety Fatoana tırnak batmasından oldum ama benim batan kısmı çıkardılar yani tırnağın tam ortasından keserek yaptılar böyle bir zonklama ağrı yok havalandırmanız lazım terlik giyeceksiniz sargılı çok tutmamanız lazım. Ve kolay iyileşmiyo en az o zonklama 1 ayı buluyo
Altntp Fatoana bende de 5 yıl önce tırnak batması olmuştu şişlik oluştu doktora gıttı, tırnağımı bıraz kaldırıp arasına pamuk koydu, bu sekılde uzasın sonra oval sekılde kesersın tırnağını dedı, üç gün sonra ağrım gectı
Bestesimmons Fatoana Ben önceki hamileliğimde tırnak batması oldum. Doğum yaptıktan sonra ameliyat oldum, tırnak çekilmedi. Bir kısmını kesip kökten alıyorlar. Korkutmak istemem ama bir sürü iğne yapılmasına rağmen çok hissettim hatırlamak bile istemiyorum:((
Sedakrt Fatoana bekarken çektirdim dikişli işlemdi hem 1 hafta sızıdan uyuyamadım hemde uzayan tırnak hem batma hemde yine koyu olarak geri çıktı. Çektiğim acıyada değmedi. Sonra özel hastanede doktorla tanıştım 5-6 ay belkide daha fazla funit diye bir ilaç verdi aylık akciğer enzimlerime bakarak bu ilaca başladım tırnak köklerim dğzelmeye başladı birsz zaman alıyor sabır gerektiriyor. İçten çözmek gerekiyor mantar işini tırnak çekmek akıl işi değil 🙂↔️
atmaca53 Fatoana Ben oldum ilk doğumdan sonra. Fakat 4 iğne ile uyuşmadı çok acı çektim. Zaten tırnağın tamamını çekmiyorlar kenarlarını kesiyorlar artık. Asla tavsiye etmiyorum çünkü büyüyünce yeniden tekrarladı. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bulunduğunuz yerde podoloji- ayak bakım merkezi varsa 3-to tel tedavisini öneririm. Harika bir çözüm. Ameliyattan sonra iyileşme süreci biraz sıkıntılı geçiyor. Hele yaz aylarında ise yıkayamıyorsunuz, terlik giyince tozlanıyor. Tel taktırdığınızda resmen anında rahatlıyorsunuz. Bence deneyin