Bus-ra590 Kızlar 32 +5 im acaba bu haftalarda böyle depresyon gibi bir ruh hali olması normal mi ? Sürekli ağlama isteği yalnız hissetme korku iç daralması gibi şeyler özellikle depremden sonra oldu ve göğüs uçlarım çok sızlıyor depremden önce yoktu oda sonra oldu. Bu haftalarda böyle hissedenler var mı? Hiç böyle değildim 1 saatir ağlıyorum ve neden ağladığımı bilemiyorum
Beyzadrs Bus-ra590 deprem beni de çok yordu 33+4 üm moralim bozuk endişeliyim bir yandan doğum yaklastığı için stres var. Hayatım tümüyle değişecek gerginim. Yani normal kısacası..
cylnmy Bus-ra590 ben de sizinle aynıyım panik atak hastasıyım dün atak geçirdim nstde sancım cıktı. Erken dıgum riskine karşı ipne oldum . Bugun tekrar nst girdim temizdi cok sükür 33.hafta. Ama sizi çok iyi anlıyorum
Zumruduanka160 Bus-ra590 kaygı seviyeniz yükselmiş ondan kaynaklı .. biraz dua gibi manevi şeyler belki iyi gelebilir size
Han23 Bus-ra590 ben mi yazdım bunu diye bi baktım. Ben de aynıyım şuan. Haftamız ilerledi ondan mı acaba😔deprem de etkiledi tabii
bir_busra Canım o haftada inan bende öyleydim zaten yapı gereği çok çabuk etkileniyorum herşeyden dua ederek geçirmeye çalıştım süreci bolca Meryem suresi inşirah suresi iyi geldi, inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla ve güzel doğumlarla kavuşuruz 🤲🌸
Gulefsan1 Beyzadrs uzmanlar marmarada ki büyük depremin büyüklüğünü azalttı diyor iyi haberleri okuyun. Kötüye kulaklarınızı kapatın. Sonuçta elimizde olmayan herşey için endişe duyamayız. Ben şuan 37+3 üm ve sosyal medyalarımı kapattım çok olumsuzluğa sürüklüyordu beni. Şuan daha iyi hissediyorum
Mavro 19+2 yim hayatım da ilk defa depremle tanıştım. Tansiyonum 17 ye çıktı karın ağrım başladı stresten o kadar çok korktum. Rabbim bi daha yaşatmasın. Sağlıcakla zamanında bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Bus-ra590 Gulefsan1 sosyal medya kullanmıyorum bile neredeyse o an çok panik yaptım sanırım etkisinde kaldım evde durasım gelmiyor
Bus-ra590 cylnmy eskiden bende de vardı o illetten ama atlattım şuan ki hissiyat daha çok bunalım depresyon gibi oldu ya farklı bir his kötü.. size de çok geçmiş olsun bol dua edelim