asyamooms Kızlar selam hamilelikte konserve ton balığı yiyen var mı ben 26haftalık gebeyim yemek yememek arasında kaldım sizede sormak istedim
Nurbesteee asyamooms bana doktor aşırı tüketmemem gerektiğini söyledi eğer çok yemek istiyorsan ayda bir defa yiyebilirsin demişti 29 haftalık gebeyim şimdiye kadar 2 sefer tükettim
Minnakpopus asyamooms ayda 1-2 sefer yiyebilirsin ama aşırıya kaçma bide bilindik markadan şaşma demişti
NereyeKoyduysanOrdadir asyamooms konserve ton balığının cıva oranı yüksek olduğu için ne yazık ki hamilelikte önerilmiyor. Sadece Dardanel’in “ürünlerimizde cıva bulunmaz” iddiası vardı ne kadar doğru tabi emin değilim ama tüketecekseniz Dardanel alabilirsiniz.
asyamooms NereyeKoyduysanOrdadir balık balıktır illaki cıva bulunur ki şuan hiçbir gıdaya güven yok maalesef
minikbebegim06 asyamooms cıva olmayan balıklar var dip balıkları değil yüzey balıkları yenmesi gerekiyor
Accountant asyamooms bana doktorum hafta 2 kere ye dedi omega 3 içemiyorum diye bu şekilde almamı söyledi