Betulceeblog arven000 Evet hep takviye kullanıyorum folikasit,b12,d vitamini çinko vs vs bir sürü şey ama onlarla bağışıklığın tam anlamıyla bir ilişkisi olabilir mi ki hiç düşünmedim
arven000 Betulceeblog bilmem ki olmaz mı sonuçta vitamin depolarını dolduruyoruz. Meyvesi sebzesi çabası avokadosu,muzu,elması,cevizi hayatımda yemediğim gibi yeşillikler falan 😅 bunlar bağışıklığı güçlendirmez mi ki acaba
Betulceeblog 31415926Er Teşekkür ederim. Kaç tane doktora gittim ama hiç biri detaylı ilgilenmedi benimle kimyasal gebeliği çok önemsemiyorlar ama üst üste defalarca olunca vardır bir sorun diye neden bakmazsın ki.
Betulceeblog Hatice5855 Her hastanede olmuyormuş. Bir kaç test varmış bitane değil değişik isimleri var
a-koroglu Betulceeblog genetik test yaptırdı arkadaşım ama hangisidir bilmiyorum 2 ay sonra geldi sonucu
FalanFilan Betulceeblog çok oldu hem de. Düşüğe bile gelemiyordum kimyasal oluyordu hep. Bayağı bir uğraştım, siz hemen tedavinize başlayın hayırlısıyla hamilelik haberinizi alırız inşallah 😊
Melike2535 FalanFilan geçmiş olsun benimde üç kimyasalım var sizin yaptırdığınız testlerin adı nedir acaba
Ertugrulgulcem24 FalanFilan canım merhaba doğal yoldan ve tüp bebekten kimyasalım var nasıl hamile kaldım bn delireceğim artık
FalanFilan Betulceeblog düşüğe bile gidemedi hep kimyasal oldu bende. 7 sene boyunca tamamı tüp bebek tedavisiyle
FalanFilan Ertugrulgulcem24 merhaba, yine tüp bebekle hamile kaldım. Bende naturel killer hücre fazlası vardı. Yani bu demek oluyor ki benim hastalık tespit eden hücrelerim çok fazla ve embriyoyu da düşman olarak algılayıp öldürüyordu. Bunun testi ve tedavisi var. Serum tedavisi alıyordum transfer öncesinde o şekilde en sonunda olumlu sonuç aldım. İnşallah Allah her isteyene nasip etsin tez zamanda
10gamze Betulceeblog eksikliğin acısını benden çıkarma hamile hamile günaha sokma insanı psikolojik tedavi ol sen anne olmadan önce klinik vaka yaranı açık yere yazma gocuntun varsa sen ve senin gibiler üye olmamalı bu siteye