Sumeyraayan Kızlar otomatik ve manuel kullanıcılarına soruyorum tavsiyeniz ne olur ? Hangi markalar fiyat performans olarak hak ediyor tavsiyeleriniz neler olur ???😊😊
Selenavci63 Sumeyraayan ben kişisel olarak araştırma sonucum merfbaby ve elele elektrıklı alacağım canım 🐣
babyiscoming_ Sumeyraayan Sumeyraayan tamamen bebekla alakalı bir durum benim bebeğim elektrikliyi hiç sevmiyor durmuyor manuel ana kucağı kurtarıcımız oldu bir tek onda duruyor ama bazı bebekler elektrikliye bayılıyor biz boşuna almışız 🤣 manuelde mamma güzel zaten hepsi aynı işlevde babyjörnde alsan işlevi aynı sadece kumaş kalitesi vs değişir
eceeelmn Sumeyraayan kumaş kalitesi önemli terletmemesi açısından bir de çocuk büyüdükçe anakucağınım bebeği taşıyabilmesi önemli ağırlıkla arkaya yatmamalı yani. Araştırmalarım sonucu pierre cardin tercih ettim
Kuzucukno2 Sumeyraayan ilk bebeğimde merfbaby manuel almıştım 1 yaşına kadar kullandık tatilde yanımızda götürdük memnun kalmıştım terketme falan da yapmadı. Ama 2.bebegime elektrikli aldım çünkü manuelde hep sen sallamak zorundasın 5dk tuvalet veya yemek için gerekli oluyor😅
Brcuburci Selenavci63 mert bebay kullanıyoruz gündüz hep bunda uyuyor uyancak gibi oluyor sallıyorum hemen geri uyuyor memnunuz sadece tek elle başka yere taşırken kademsi bozuluyor en üstte geliyor çocuk kucagimdayken degistiremiyorum
Sumeyraayan babyiscoming_ peki bebeğinizde gaz sorunu oluyor muydu? Gazi olan bebekler genelde otomatikten hoşlanmıyor diyorlar
babyiscoming_ Sumeyraayan her bebekte gaz olur yendioğan dönemimde. Ama çok şükür kolik bir bebek değil
eceeelmn Sumeyraayan teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize 🌸🌸🌸🌸
Bbsozlm ilk çocuğumda manuel kullanmıştım o yüzden bunda da otomatik almadım ihtiyaç halinde almak en mantıklısı bebeklerin huyu suyu değişiyor görüp yaşayıp almak en mantıklısı geliyor hem boşa masrafta olmaz