Elifmehmetemin Ayyy bugün cam sakuraya gittim detaylı ultrason için bişey sorulmuyor doktorlara bı cinsler yaa ilk kez gittim ama neden böyle söylediklerini anladım insanların randevum sabah 10:30 daydi ben 10:43 de gittim diye almadı içeri önce randevululari alıcam en son sizi dedi bana dedim 13 dk yaa o yüzden 2 saat mi bekliym diye eşimde arbadaydi çocuklarla tabi eşim bunu duydu aradı sağlık bakanlığıni şikayet etti doktoru sonra neyse sıra geldi bebek pozisyon değişmedi diye bana beklersen 4 te bakarim seni dedi bebek pozisyon değişmedi diye hiç ilgilenmedi ugrasmadi bile 10 dk bile sürmedi çıkardı odadan üstüme başıma jel sürdü durdu zaten sinirlendim ona da ayrı daha da gitmem o hastaneye egoist gibiler burunları havada Dr da Güray Tunaydi
Ayse3434ay Elifmehmetemin ne olacak işte klasik devlet hastanesı böyle şeylerde özel daha ıyı ne yazıkkı
GezenTavuk_2 Elifmehmetemin ben bu hastanenin adını duyduğum çoğu posta yanıt veririm bu hastaneye asla gitmeyin birincisi neden diye sorarsanız etraf asistan doktoru kaynıyor Ben tam doktorum beni muayene etmesini gerekir mi asistan niye beni muayene etsin bu bir ikincisi doğru düzgün ultrason kağıdı vermiyorlar adamakıllı muamele etmiyorlar hemen direkt alttan muayeneyi teklif ediyorlar ondan sonra bayan doktora randevu alınca erkek çıkıyor erkek doktora randevu alınca bayan çıkıyor odada 3 tane doktordan fazla doktor herkes birbirine bakıp ukala ukala gülüyor riskim olduğunu söylememe rağmen bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar hepsini cimer’e şikayet ettim maalesef asla hastanenin önünden değil adını bile ağzına almaması gereken bir yer
GizemHamza34 Elifmehmetemin normalde orda ışıl hocaya takipliyim bana elden randevu yazıyor 15 günde 1 muayene oluyorum neyse 7 Nisan da gittim barkoda baktım sıram kaç diye baktım bu doktor Güray Tuna gittim bankoya ışıl hoca yok mu beni o takip ediyor dedim ve aldığım cevap sizi sürekli tek bir doktor takip edemez neyse dedim gittim bekliyorum çağırdılar beni içeri girdim neden geliyorsun dedi ikizdi birinin kalbi durdu o yüzden ışıl hoca takip ediyor ve lupus hastasıyım dedim yat dedi kendi yerinden bile kalkmadı ebe midir asistan mıdır bilmiyorum muayene ediyor bir önceki gebeliğim de 20 haftalık ölü doğum yaptım kalbi durdu birden ona istinaden kalp atışı var mı dedim cevap yok ışıl hoca cinsiyet söyleyecekti eğer görebilirsek söyler misiniz dedim cevap yok kalk dedi kalktım detaylı için randevu aldım 19 haftama denk geliyor erken mi dedim Güray Tuna bana baktı göbeğime baktı kilon da var cihaz pek seni görmeyebilir ister gel ister gelme dedi ayyy bi sinirlerim bozuldu anlatamam 🤦🏻♀️
_rukiye_ Elifmehmetemin bende ıkılı test ıcın gitmiştim doktorum Alı gökhan dıye bırısıydı çok guzel ilgilendi sonra ayrıntılı ıcın yıne ona gittim aynı şekilde oksuruk tuttu çocuk pozısyon degıstırdı ama gülerek karşıladı çok memnun kaldım kendısınden
Elifmehmetemin Ayse3434ay yok valla canım bura böyle ben Bağcılar devlete takipliyim doktorum çok iyi personeller de öyle çok şükür
Elifmehmetemin GezenTavuk_2 evet çok ilgisizler kesinlikle ve egolular çok soru soruyorsun cevap yok cins cins konuşmalar eşimde sinirlendi şikayet etti doktoru sağlık bakanlığına ilk kez gittim ve asla bir daha gitmem
GezenTavuk_2 Elifmehmetemin Evet ben de aynı şekilde aynı şikayette bulunmuştum iletişime geçmişlerdi benimle
Elifmehmetemin GezenTavuk_2 adam koymuş yerine bayan asistanı bı elinde filtre kahve bı elinde bilgisayar çantası geziniyor bu mesleği yapmıycaksan okuma yaa valla sinirleniyorum doğru doktor bulmak çok zor yaa
GezenTavuk_2 Elifmehmetemin kesinlikle sonra neden bu millet özele gidiyor devlet hastaneleri tınlanmıyor işte bu yüzden .
Efnan_Meva GizemHamza34 Okudukça sinir oldum, Lütfen cimere yazın bu yaşadıklarınızı. Böyle askıda bırakmayın,bizler hamileyiz saçma sapan davranmak hadleri değil emir kipleri ile de konuşamazlar,keşke o dakika başhekime çıksaydınız.
Elifmehmetemin GizemHamza34 evet banada öyle dedi kilodân fazla inceleyemiyorum dedi cihazda son seri falan mı dedi ne yaa sana kilomu sormuyorum ben bebeğimin sağlığını soruyorum kilomun bende farkındayım ama bazı salaklar konuşmak için konuşuyor işte dengesizler
Elifmehmetemin GezenTavuk_2 aynen ama oraya da gücü yeten gidiyor gücü yetmiyen mecbur katlanıyor canım
GezenTavuk_2 Elifmehmetemin maalesef en düşük neresi ise oraya gidiyor insan başka devletler de var çok güzel olan ama başakşehir iyi değil