Cimcime30 Kızlar beş gün kala çıkar mı varsa yumurtlamadan 10 catlamadan 9 gun gecmıs olucak yarın ona göre test yapacam
peri09 Cimcime30 birkaç gün daha bekle canım yumurtlama üzerinden en az 12-14 gün geçsin diyorlar idrar testi için
Meridaily Cimcime30 kuzum 12. Günü bekle bence awox la birisi 7 betayı öğrenmiş diye okumuştum ama garanti olur
GezenTavuk_2 Cimcime30 aşkım 12-14 günü bekle şu an erken olabilir sen beklersin sen sabırlısın Ben sana güveniyorum Benim gibi değilsin 😂😂😂 ne kadar beklersen o kadar iyi senin için 12 bi net öğrenebilirsin 14 gün de olabilir
peri09 Cimcime30 bazen negatif çıkıyor sonra pozitif çıkıyor boş yere canını sıkma bence 2-3 gün daha bekle inşallah bebiş seninledir🙏🏻
nuraymommy Cimcime30 canım benim bugün 4 gün var tam bir görüp bir görmediğim bir gölge var sadece ama yap bence varsa çıkar
adatuna Cimcime30 bence de mesela ben 11Nisan pik 21 Nisanda yapsaydım çok silik de olsa çıkardı muhtemelen yarın ilk idrarla yap varsa çıkar
Meridaily Cimcime30 seni çok iyi anlıyorum kuzumm🥹 ay yap gitsin yaa belki çıkacaaaak😍😍 ben elendim bu arada 🥴