Doğum hikayem gerçekten hikaye gibi 😒 cumartesi akşam 5de sancılarım sıklaştı 5dkya bi düşünce beni takipte tutan hastaneye gittim doktorum normale müsaitsin sancın sıklaşırsa yatışını yaptır demişti gittim nöbetçi doktor vardı kontrol edelim dedi ultrasonda daha çalıştırmayı bilmiyo kapkaranlık bi yeri çevreledi bebek iri 4400 sezeryan diyebilirler bilgin olsun dedi ebeye indim hemşireyle açılman 2cm bebekde iriymiş geçmez rahminden doğuramazsın gel acı çekme boşuna ilk gebeliğinmiş anestezi verelim alalım günü de geçmiş dedi 🤔 beni kurtlar kemiriyor kemiriyor içime sinmedi eşime bizimkilere dedim bu arada saat gece 11 fln beni başka hastaneye götürün dedim bu beni takip edende SGK anlaşmalı özeldi. Gittik başka hastaneye tabi dışardan geliyorum karnım burnumda bebek yolda doktorumu soruyorlar yok doğal olarak bi nöbetçi doktorumuz ameliyatta çıksın soralım dediler oda kabul etti sağolsun nst baktılar ultrasonda baktı kilosu 3500 demesin mi 🤭 açılmama baktı 4cm ama bebek daha tam İnmemiş dedi istersen yatışını yapalım dedi kabul ettim gece 23:30da yatışım yapıldı sabah git gel beni kontrol ede ede 6cm e kadar açıldım sabaha karşı 6da ağlıyorum ama nasıl sancılara artık katlanamıyordum annem istersen sezeryan ol dedi eşim hemşirelere söyledi geldi kızlar beni motive ettiler sağolsunlar ilk gebeliğin düşünme sezeryan biraz daha dayan fln derken epidural yapın ozaman dedim ağrı kesici aldığımda 8cm e doğru gidiyordum bel ve kasık ağrım geçti ama bu seferde bebek inmiş aşşağı başladı Rahim ağrısı iki saatte onu çektim kontrol ettiler suyumu patlattılar plates topu verdiler ama nafile indi ağrıdan hareket edemiyorum gittik Doğum odasına ağrı geldikçe ıkındım çok kuvvetli doktor ve ebenin yardımıyla çığlık çığlığa doğurdum 😪 sağolsunlar ben onlara onlar bana yardım etti normal istiyordum normal doğdu hiç unutulamayacak bi anı oldu o kadar sancıya tabiki değdi sütüm hemen geldi şükür emip uyuyo ağlıyo 🤱🏻 Allah her isteyene nasip etsin normal isteyenler son ana gelse bile şansını denesin o hastaneyide şikayet edicem 😡 bu arada doktor bana kesi atmadı bizimki eli yüzünde çıktığı için kendi yırtarak çıkmış onun için dikişlerim var gerisi Allah’a şükür 🙏🏻