Girlmama kizlar uni baby kullaniyorum koliyle almistim evdeki bitti ve koliyle ne trendyol ne hepsiburada ne de ebebek magazada bulamiyorum 3lu satiliyir o da cok az zaman gidiyor onu da bulamiyorum siz bulabiliyir musunuz
DENIZ_55 Girlmama bende uni beybi kullanıyorum 4 olandan aldım sokta indirimde idi 1 tan3 aldım baktım kizima iyi geldi 4 paket aldım soka bak istersen oraya geliyor dün mesele bende 1 alana 1 bedava vardi aldık hemen içinde 42 tane var 2 numara kullanıyorum büyük boyunu kaç market gezdim bulamıyorum
busragrt Kızlar bende aldım bu mendilden, bebeğim daha doğmadı ama ben pamukla temizlerim diye düşündüm silme pamuğu aldım. Sorum şu siz bu ıslak mendille direkt altını siliyor musunuz?? Yoksa farklı yerlerde mi kullanıyorsunuz
Yogurtlupilav busragrt hastanede bunu kullanıp eve geçtiğimde ıslak pamuğa geçeceğim ben. Hastanede suyu kaynat soğut ıslat vs uğraşamam. Pamuğu çok erken ıslarıp bekletirsek te bakteri oluşumu fazla olabilir. Her gün günlük hazırlamak lazım. İlk çocuğumda da kullandım ıslak mendil, bir sıkıntı oluşturmadı.