Adencanan Elif-Met kıyamam bebeğini mi kaybettin ☹️☹️☹️ Çok üzüldüm. Aslında haftasıda çok kötü değilmiş ama verende Allah alanda... 😞
Elif-Met Adencanan yok yok allah korusun çok şükür kızım sağlıklı 1 aylık mücadeleden sonra evimize geldi şuanda 3yaş 2 aylık. İlk gün kalbi durdu çocuk doktoru can bey vardı o zaman onun müdahalesiyle kurtuldu 10 dk.lık. kalp masajından sonra adrenalin vurarak geri döndürdü çok şükür beyinde hasar kalmadı şuanda sapasağlam Yanımda kardeşini bekliyor bu mesajı da yazarken hiç susmuyor 😂😂
Elif-Met Adencanan ben maalesef olmadı derken Doğumumu durduramamasından bahsetmiştim yanlış yere kaymış anlam biraz 😊
Adencanan Elif-Met oh çok şükür k.bakma yanlış anlamışım maalesef olmadı filan giyince anlam kaymış 😊😊😊 allah uzun ömürler versin inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Adencanan Elif-Met canım bugün Buca tıpa gittim muayene ücreti 90 tl olmuş 🙁🙁 Tınaztepe ne kadar oldu bilmiyorum zam gelmiş yine
duyguyavrusunubekliyor 4 boyutlu olarak gördük ama sürekli orda bakmıyor siyah ekranda görünüyor hep. dün 3 lü tarama yaptı o zmn 4 boyutluda inceliyor
Pinkyy Csrd11 onu bilmiyorum canım,benim doğumum ve tahlillerim Tınaztepede oldu,doktor muayenelerim hastaneye bağlı dışardan özel bi doktor yapmıştı,telefonla bilgi verirler sanırım
Selinil35 Ben Tınaztepe'de Gülçin Hanım'a gidiyorum. 24. haftadayız. Gayet memnunum. 2020 muayene ücreti 130 oldu. Doğum ücreti 4.250 dediler ama içeriğinde ne var diye soramadım. Tınaztepe'de doğum yapmış olan arkadaşlar var mı?
Angels-35 Selinil35 merhabalar bende Tınaztepe hastanesinde Gülçin hnmı düşünüyorum yeni başlayacağım memnun olduğunuzu yazmışsınız doğum yapmışsınızdır herhalde artık doğum nasıldı memnun kaldınız mı hastane ve doktordan
Canan-serayecrin35 Ben 5 ocakta doğum yaptım tehlikeli süreçlerden geçtim 5200₺ olmuş dediler ve geçen yılın paketinden 4300₺ Den doğum yaptım oda kapı süsü odada bir kaç balon lohusa şerbeti o yani .. fotoğraf 400₺ imiş riskli doğum olduğu için resim istememiş eşim fotoda dahil olunca hastane çıkışı da hediye veriyorlardı
Ezgi99 Canan-serayecrin35 şuanki fiyatlar hakkında bilginiz var mı bende oraya geçiş yapıcam bayraklıdaki demi
Canan-serayecrin35 Ezgi99 Ezgi99 5200₺ dediler ful paket benocakta doğum yaptım geçen yılın paket ücreti dahildi ama ben Buca Tınaztepe de doğum yaptım bayraklı dada Tınaztepe galen hastanesi var orada değildim