Balbebek012 Melikeakkc hanım efendi yazdıklarımı bir daha okumanızı tavsiye ederim. Herkesin hijyen anlayışı farklı demek ki tüm kış evin temizlemeyen de burada okuyorum koca kış ev temizlenmez mi yahu neyse ev sizin banane
Melikeakkc Balbebek012 ev temizliğinden kastınız nedir haftalık sil süpür tuvalet banyo toz yapılıyor zaten sizin kış boyuuuu kastınız nedir
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin titiz biri de değilim bir burda görüyorum böyle koca kış ev temizlemeyen veya yok doğum temizliği yok şu bu ee zaten o evde yaşıyoruz o ev temiz olmak zorunda ki zaten toz oluyor illa aman tövbe tövbe😅
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 hahaha yani teniz olmalı zaten dağınık olabilir o normal Heleki camsid dolapları 😂😂😂Ay iflam kurudu resmen katılıyorum seçiyorum Ertesi gün yine aynı olmuş dndndn
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin o dağınıklık bizde de var çocuklar illa ki dağıtıyor ama evim hep temiz çok şükür 💗 böyle mutluyum ben yaa
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 maşallah amsallah ♥️Bizim evde çocuk benim galiba ya sinirlenip bulamayınca çekip alıyorum 😂😂😂
Rafaelli Premsescik ben mart sonlarında yapmıştım dib köşe zaten gunluk olarakta sıl supur yapıyorum , ama bu gun yaptım yine sıl supur kaldı oda yarın artık, son 4gunum ama gelen giden yok her sey hazır
Beyzadrs Premsescik of benim de haziran başı doğum. Temizlik öyle büyüyor ki gözümde anlatamam. Kadınlar cam bile silmediği için çağırmıyorım artık. Yapıcaz bi şekil
Premsescik Beyzadrs niye silmiyorlar valla erken olabilir temizlik ama yaptım cıktı işte az bişey iş yapsam yerimden kalkamıyorum agrıdan
Yaren-kayranik Premsescik vallahi benimde mayıs sonu hastane çantam kaldı sadece temizlikte 2 güne biter sadece mutfak kaldı annemle beraber yapıyoruz yavaş yavaş yani kirlenirse camlarım batar o da 1 günlük iş son hafta yaparım tekrar
Premsescik Yaren-kayranik canım benim ev müstakil bahce etraf ben bugünde yapsam yarın toz oluyor sinek pisliyor böcek cok oluyor buralarda
10gamze Premsescik Bizde geçen tutmuştuk tanıdık vasıtasıyla hiçbir iş yapmadılar cam kenarları dahi oldugu gibiydi yazık verilen paraya kendim yapıyorum yavaş yavaş dip temel bitireceğim
Premsescik 10gamze paramızla rezil oluyoruz resmen ben ilk defa tuttum sondu kendi yaptığının yerini hiç bişey tutmuyormuş anladım
Premsescik Melikeakkc şanslısın benimkiler hiç güzel yapmadı benimde bi canta kaldı haftaya onuda yapıcam inşallah
Premsescik keyfimin-kahyasi-misin kız kardeşim yok annemde rahatsız gel yardım et diyemem yine kendim yaparım elimden geldiğince temiz tutucam evi doğumdan sonra bebekdi cocuklardı olmuyor
Ceydaaas1 Hazirana kadar daha çok kirlenmez mi camlar kapılar ortalığın düzenini korursunuz ama büyük temizlik yine gerekir
Premsescik Ceydaaas1 kapasını aldım sonucta tozlanırsa illaki gecerim üstünden yine yapacak birşey yok
Ayslyns Evime 3 ay önce taşındım temizlik yapılıp girdim bayramdan bir kaç gün öncede yine kendim yaptm cam felan sildim suan 39+4 ve bu gün balkonları yıkayıp evimi dip köşe süpürü toz alıp yer sildm ama benim bebiş gelmiyor 😄