zeynep0202 elifbsraaa1 ahaha dene güzel oluyo ama kurt yapar yeme diyorlar bu kadar aşermesem yemezdim😂
Busemih Psikoanne bendd öle valla 37 haftadan selamlar 🙋♀️sadece ruyamda 2 kere meyve gormustum mevsimi olmqyan bebek ister dediler die bulduk 1 adet yedim buda aserme olmuo isteseydi canimdaha cok yer hepsini bitirirdim aserme olayim olmadi bence bende 😃😃ilk qylarda da canim et tarzi seyler agzima sokamadim yemedim o kadar
Psikoanne Busemih bende rüyamda meyve gördüm de hiç aklıma gelmedi bebeğin istediği 😅çokta önemsemedim o yüzden de keşke yeseymişim
elifbsraaa1 Esmaaaaaaaaaaa yaa o zaman yok istemedi canım 😅 neyse ben erikten devam edeyim şimdilik 🥲
s1belyrdmc elifbsraaa1 İki oğlumda da hiç yaşamadığım şeyler yaşadım nida bulantısı uyku baş ağrısı gibi hatta sürekli ekşi yedim halada yiyorum kesin kız falan diye düşündüm hem ama 3 tane doktor da Erkek dedi
elifbsraaa1 s1belyrdmc Yaa bende öyle hissediyorum valla herkes kız diyor ama ben başından beti hep erkek diyorum 🙈 Tüm belirtiler kız ama erkek olacak gibi. Hurafeleri denedin mi peki ? Çin takvimi, yüzük testi, tuz, makas testi 🤣
Esra11_10 elifbsraaa1 ben sadece lahana turşusu ve karpuz yemiştim kışın 🤦🏼♀️turşudan soğudum şimdi o zaman çok yedim
elifbsraaa1 Esra11_10 bende aynı valla 😅😅 o dönem aşığıydım sonra tiksindim domates turşusu yiyordum birde normal turşu da değil 😆 domates yiyemiyorum şimdi çok
Hnd3551 elifbsraaa1 15+4 aşerme mi Bilmiyorum ama belkide 2 yıldır fırından poğaça yememişimdir simit almaya gitmiştim zeytinli poğaça beni al beni al dedi resmen bir o 😂
elifbsraaa1 Hnd3551 o oluyor ya bende de illa canımız çekiyor dışarda gördüğümüz şeyleri 😆 aşermek mi bilmiyorum
Nur_2737 elifbsraaa1 tuz hariç hepsi kız çıktı kelle bile ayırdık ondada kız çıktı tuzda sadece burnumu elledim onda da erkek dediler 😂
Rmys0 elifbsraaa1 cok dikkat et aman aman ben 32 . Haftada hastanede yattım şimdi 38 im ama sıfır tuz la geldm buraya kadar
elifbsraaa1 Rmys0 Yaaa geçmiş olsun canım ilk başlarda çok abarttım şimdi çok şükür turşuyu yemiyorum ❤️❤️ tuzlu yada ekşili şeylerse birşey olmuyorsa o turşu beni çok mahvetmişti sonra bıraktım hemen su içtim bol bol ❤️🙈
elifbsraaa1 Aacemianne hayır 14+2 olduk. Ben perinatolojideki ikili testte 12+2 de erkek olarak gördüm doktorda öyle görünüyor ama henüz net birşey diyemeyiz dedi. 16.haftada kontrolüm var heralde belli olur 🥰
Silaaaamom2025 elifbsraaa1 cinsiyeti öğrendiniz mi peki aynı şeyleri aşerdik belki cimsiyet aynı çıkar ben hala öğrenemedim ve çook merak ediyorum 😕
elifbsraaa1 Silaaaamom2025 ben 14.haftadayım canım 🙈 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah görürüz cinsiyeti 🥲 Ben 12. Haftada ikili testte erkek gördüm doktorda öyle olabilir dedi ama değişebilirse daha erken dedi 🥲 bacak arasında üçgen çıkıntı vardı bende erkekti yani hep öyle hissettim zaten🙈❤️
elifbsraaa1 Sedef-12 oh afiyet olsun valla neler yemişsin öyle 😅😅 dondurma buzlu şeyler vs. hep erkek bebekleri olanlar söylüyor ya ilginç 😅
elifbsraaa1 tahamommy bende 12+3’te erkek gördüm ikili testte alttan çıkıntısı vardı, doktorumda evet erkeğe benziyor ama daha net birşey diyemeyiz dedi 🥲