elifbsraaa1 Kahverengihisler afiyet olsun canım önceden bu kadar yemiyorduk bence aşermek oluyor 😆 kış ayında canımız isteseydi şişerdik 😄 şimdi herşeyi bulup yiyebiliyoruz şükür mevsim güzel denk geldi 🥰
Seyda-06 elifbsraaa1 bende korkuttular yiyemedim gönlümce ilk haftalarda kan sulandırıcı etkisi olduğu için çok limon tüketilmemesi gerekir dediler düşüğe neden olur diye zaten kanama alanlarım var yiyemiyorum o yüzdende bende erikten devam o yüzden 🤣
Meryemdd elifbsraaa1 aynen😅 cinsiyet kesinleşmesi ama Dr tahminde bulundu. İkizler bir kız bir erkek dedi😅
elifbsraaa1 Nur_2737 afiyet bal şeker olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️🥰 hurafeleri denedin mi peki makas tuz yüzük vs 🥹
Nur_2737 elifbsraaa1 tuz hariç hepsi kız çıktı kelle bile ayırdık ondada kız çıktı tuzda sadece burnumu elledim onda da erkek dediler 😂
Avesta777 elifbsraaa1 10. Haftaya girdik hiç aşerme bulantı kusma olmadı çok şükür iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum doktor 12. Haftadan sonra geçer dedi bakalım 🤗
Minik_mucizemm elifbsraaa1 iki oğlumda da hiç aşermedim illa olsun da yiyeyim diye biri 5 yaşında diğeri 33 haftalık gebeyim
tahamommy elifbsraaa1 tatlıyı çok sevmeme rağmen ilk 3 ay tatlıdan tiksinmiştim, meyve beni rahatlatıyordu ve tabi ki bende acayip turşu istiyordum şimdi herşeyi yiyorum son 3 haftadır iştahım acayip 17+5 oğluşum olucak inşallah 🥰
elifbsraaa1 tahamommy yaa maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 bende öyle bir atak bekliyorum kendimden 😅 erkek hissediyorum ama belirtiler kız işte sen ne hissediyorsun
Askbebegimm elifbsraaa1 bende ekşi yiyiyorum 17 haftalık hamileyim erkek dedi doktor kızıma hamileyken de hep tatlı yerdim ters oldu😂😂
dygsss elifbsraaa1 ilk üç ay ekşi yedim hep demet demet kuzu kulağı yedim erik aşerdim limon yiyordum sürekli sonuç oğlum olucak
Bademmm1 aren6161 13. Haftalık şuan hamileliğin başından itibaren ne tatlı ne tuzlu ne ekşi hiç birşey aşermedim.3 kilo da verdim hatta. Sadece tatlıdan aşırı uzaklaştım. Biz nipt testi yaptırdığımız için cinsiyeti belli🫠🫠
elifbsraaa1 Bademmm1 yaa hayırlısı olsun benimde 14. Hafta 🥰 sadece ikili yaptılar sizin riskli mi çıkmıştı
gzmalprslan14 23 haftalık hamileyim hayatımda yemediğim kadar ekşi yedim. Turşuya limon sıkıp yiyordum şuan da hala devam ediyor ekşi sevdam tatlıdan tiksiniyorum desem yeridir. Cinsiyeti kız bebeğimin 🩷🧚♀️
elifbsraaa1 gzmalprslan14 yaa maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍❤️❤️ ben erkek hissediyorum onca ekşiye rağmen 😅😅
Silaaaamom2025 Erik erik diye ağladım bi akşam şükür yedim hala hergün yiyorum ama hamile olduğunu bilmeden önce turşu çok çekmişti canım çok yedim diye tiksindim ondan da 😖
elifbsraaa1 Silaaaamom2025 aynı bennn 😆😆 turşuyu yemiyorum şimdi o kadar çok yedimki.. bende bilmiyorken o turşular güp güp gitti mideyee 😆
Merve-06 elifbsraaa1 Yiyelim kız 🤭😂 Valla kocamla beraber kilo alıyoruz.Doğumdan sonra kilo vercekmişiz 😂😂🤭
elifbsraaa1 Merve-06 evet baba göbeği bizde de oluştu 😆 eşim zaten çok yerdi şimdi 2 katı kadar çok yiyor 😅😅
Rkrkmz elifbsraaa1 bende 12. Haftadayım ve senin gibiyim tatlı delisiydim canım istemiyor eskisi kadar ve rüyalarımda bile erik görüyorum sadece meyve ve dondurma istiyorum 🫣
Bahar-nesli Turşu banada çok iyi geliyordu mide bulantıma tatlı yiyordum erkek 15 haftadayım ama 12. Haftada mğrendim erkek olduğunu
elifbsraaa1 Bahar-nesli yaa nasıl öğrendinizz 🥰 bende öyle hiç midem bulanmadı resmen sürekli ekşi yemekten heralde 😆