Ayslyns Benimde son haftam 39+4düm 38 de suyun tam sınırda dedi endokrine gönderdi tatlıdan uzak dur dedi sorun olmayacağını söyledi bu haftadan sonra zaten doğumun yakın dedi şeker ölçümü yaptm evde düzenli ama şekerle alakalı bi problemim yok
Deleted33000 Meriveannesi yok göndermedi şimdilik yediklerine dikkat et demişti 32 haftada kontrole çağırdı bakalım ozaman ne diyecek yarın 30 haftalık olacağım
Ayslyns Meriveannesi tahlil yaptı ama sonuçlar için gidemedim ben e nabızdan baktm kolesterol ve trigliserid baya yüksek çıkmış kadın doğumda tanıdık ebe vardı ona attm o doktora göstermişti bebek için sorun yok ama doğumdan sonra gitsin isterse demiş ben iyiyim ama sorun yok sadece baş ağrısı çok sık yaşıyorum
GirlandBoy_Mom Meriveannesi benim 3 gündür kasılmalarım oluyordu yarına randevu bulunca gideyim dedim geçmiyor çünkü dün bende çok korktum Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah🤲
Htcilbay Devranmom benimde ikizlerden bir tanesinin suyu fazla sekerim iyi ama tatlıdan hamurdan uzak duramıyorum. Doktorum her ay bir kilo alacak şekilde gelmen gerekiyor dedi. Şuan kilo bakımından dikkate alıyorum.
Sureyya-2626 Meriveannesi ben detaylı ultrasona gidince doktor bana suyun az dedi fazla veya normal değilmiş hareket alanı azmış sürekli günde 3 3.5 litre su iç bebeğin suyu artsın dedi su içtikçe günde 10 dan fazla tuvalete gidiyorum bebeğin suyunu nasıl çoğaltmam lazım en hızlı 24.haftadayim şuan
Sureyya-2626 Meriveannesi havuç ve armut demişti doktor aşırı su içmeye çalışıyorum bazen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok tedirgin oluyorum bir şey mi oldu diye yaa ondan çok korkuyorum şuan bile hareket yok dün vardı suyundan mı kaynaklı acaba yaaaa kafam çok dolu