A_nuur19 Kızlar sizce neden böyle oluyor başına gelen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi biraz dertleşelim
anneolmakneguzel_ A_nuur19 benim de senede bir iki kere 1,5 ay falan gelmiyor. Yumurtlama döngüsü değişiyor, normalde düzenliyse tabii
GezenTavuk_2 A_nuur19 Ya hiç bilmiyorum herhangi bir sorunum yok mevsimsel strese bağlı gecikmeler de oluyor ben geçen ay 12 gün gecikme ile adet oldum 🤦🏻♀️
A_nuur19 anneolmakneguzel_ Yani pcos var ama bu kadar gecikmiyordu bebiş de istiyoruz ee böyle düzensiz olunca yumurtlama da doğru düzgün olmaz sanırım kafayı yicem ya
A_nuur19 Egemom07 kuzum hastalandım boğaz ağrısı öksürük halsizlik inan gidemedim henüz bı hastalığa yakalandım daha da geçmedi doğru düzgün de gidicem inşallah
ayssbs A_nuur19 bende kürtajdan sonra düzensizlik yaşıyorum çok kötü bir durum streste cabası 🤦🏻♀️Pcos var birde bende
A_nuur19 ayssbs Sen bensin bacım bende aynı pcos var düşükten sonra iyice berbat oldu napacagimi şaştım kaldım öyle
ayssbs A_nuur19 valla sende bensin bacım😂Kasımda kürtaj oldum regl hala düzene girmedi ya 58. Günde oldum hep ve 2 kere regl oldum bu ayda ovulasyon denedim bakalım🥺