bellaaaa Kızlar ben 17 haftalık hamileyim oğlum olacak Allah’ın izniyle ama eşimle isim düşünüyoruz asla karar veremiyoruz düşündüğümüz isimler tuğkan, göktürk, alper gibi Türk isimleri. Başka önerisi olan varsa fikirlere açığız teşekkür ederim 🙏
Melickaya bellaaaa Allah nasip ederse bizimde bir oğlumuz olacak. 20 haftalığız daha. Biz Yiğit ismine karar verdik belki sizede fikir olur 💙
Hasrett1 bellaaaa hamileyim 15 haftalık kız bekliyorum ama eğer erkek olsaydı kesinlikle adını ya yiğit Aras ya aslan yada atlas koyardım
Minnakpopus bellaaaa ilk oğlum Alparslan.Bu bebeğimde Göktürk olacak nasipse. Göktürk ismini çok seviyorum bende
bellaaaa Melickaya 10gamze Hasrett1 Minnakpopus Betkbet Minnaksurpriz Nidazzyaaa Mrscakir Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için evlatlarımız isimleriyle sağlıklıca yaşasınlar inşallah 🙏
Minnaksurpriz bellaaaa Bertuğ Artun Boran Sarper Ediz Dağhan Barlas Ben liste yapıcaktım daha ama eşim Dağhan dedi direkt☺️
Hasrett1 Nidazzyaaa çok güzel isim maşallah inşallah banada nasıl olur bugün çocuğuma bu ismi koyarım
bellaaaa Hasrett1 rabbim isteyen dua edip bekleyen herkesi bir gün bu mutluluğu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏 ♥️
nurunuzgeldi Ben de seçemiyorum 24 . Haftaya geldik hala seçemiyorum ya isim seçmek niye bu kadar zor
Selim_Alparslan bellaaaa İlk oğlum Selim 🌸 İkinci oğlum olacak Allah nasip ederse Alparslan koyacağız ☘️