Kardelen25 Kızlar 14+4 gebeyim anüste yani makatta kasıntı var hastaneye gidicem ama suanlık travozol kullanıcam galiba .böyle durumda olupta travozol kullanan varmı veya başka bi çözüm yardım lütfen 🙏🏾
YavruKartal1903 Kardelen25 Travazol kortizon içeren bir ilaç. Doktorum gebelik planladığım dönemede bile izin vermedi kullanmama. Doktorunuza danışmadan asla kullanmayın derim.
Meryemece Kardelen25 canm bende bugun gittim 14+4 doktora soyledım doktorda idral testi istedi yaptırdım sonuçlar cıkmış baktım az önce azcık iltahap cıktı doktoru yarın arıcam ona göre ilaç yazar büyük ihtimal
okyanus8731 Kardelen25 zeytinyağını ısıtıp bir pamuğa sür ve oraya koy çok sıcak olmasın tabi..rahatlayacaksın
YavruKartal1903 Kardelen25 Doktorunuza sorma imkanınız yok mu hiç. En azından eczaneye danışın kullanılabilecek kortizonsuz birşey önerebilirler.
Kardelen25 Meryemece ya bende yarın gidicem inşallah iltihaplanma yoktu yeni test yaptırdım ama kurt parazıt falandır diye ödüm kopuyor.
Meryemece Kardelen25 bi git doktora şikayetlerini soyle hamilelikte olabiliyor boyle seyler her bayan gecırebiliyor genelde
Kardelen25 YavruKartal1903 doktorun numarası YÖK ki ya zaten daha düzgün bir doktorda bulamadım gerçi .
Kardelen25 Tubiiy aslında bu tür seyler bende az yada YÖK gibi ama oğlumda çok oluyo bunlar ve ondada kasıntı oldu sanırım ondan bana bulaştı
Nur06 Hastane eldiveni giyip normal sade bi vazelin parmağınıza alıp oraya bolca sürün hatta içine doğru sürerseniz dahada iyi olur ben kabızlığa yırtığma böyle çözüm buluyordumda geçmiş olsun
Nur06 Melisam evet yani doktor ağır kabızlıkda tekrar yırtılır dedi ama dikkat ediyorum ve kabız oldğmu anlayınca krem sürüyorum yine