zeynep0202 kızlar size kaçinci haftadan sonra gün verdiler pazartesi 33 haftalık olucam ve doktora gidicem gün verirmi doğum için
Hazucak zeynep0202 en son 35 de gittim doktorum 37de gelmemi söyledi hem çatı muayenesi yapacak hem de doğum şeklimi belirleyeceğiz. Bana bıraktı normal mi istiyorsun sezaryen mı karar verip gelmiş ol planlayalım dedi 😅
1Anneadayiiii zeynep0202 doktorla alakalı bence bu durum ya da bebekle 😂 daha erken gün veren de var vermeyen de 35+5 haftalığız daha gün verilmedi sezeryan olacağım o belli ama günümüz belli değil 😂
Kur zeynep0202 33+3 haftalığım henüz gün vermedi her gittiğimde soruyorum birde 😂 doktora bağlı herhalde haftaya gidicem yine sorucam bakalım
zeynep0202 Hazucak benimkisi zorunlu sezeryan karar vermelik durum yok canim ilk dogumum da sezeryandı
susaMom_ Hazucak Devlet mi özel mi hastaneniz benim ilk doğumum vajinal oldu ama sezaryen istiyorum nasip olursa ikinci gebelikte
zeynep0202 Queenhera veriyolar demekki erkenden bu iyi haber bayramdan oncemi sonramı olacak diye düsünüp duruyorum da😂
zeynep0202 1Anneadayiiii anladımm bakalım pazartesiyi bekleyecegiz mecbur İnşallah verir ona göre hazır oluruz
gmz_cpkn_96 1Anneadayiiii kesinlikle bende 37 oldum haftaya kontrolde belirleyecek artık doğum şeklini
_tugcee Esay5060 İlk sezeryandan sonraki sezeryanlarınız nasıl geçti? Benimde 2. Sezeryanım olacak ta🥹
MeltemZerey 34 haftalıkken nst için gitmiştim. 2 hafta sonra gel belirleyelim doğum şeklini dedi doktorum
Queenhera zeynep0202 ya bence vermeleri gerekiyor zaten. Baştan sezeryan olacağı belliyse eğer 34.-35. haftalarda söylemeleri erken gelmiyor bana.
zeynep0202 Belginylmz peki kaçıncı haftada doğum oluyo ilk çocuğum 34 de oldu erken doğumdu onun için bilmiyorum da
Belginylmz zeynep0202 normalde 38 de felan alıyor doktor benim skntim olmadığı için 39 da alalım seni dedi daha gelişsin dedi o yüzden beni 39 da aldı arladsim kanaması olduğu hcin 37 de aldı gayet bebeği kuvezede girmedi
zeynep0202 Queenhera özel olsa keyfimize göre verir de devlet son haftalara bırakabilir belki diye düşünüyorum ama umarım verir