Ebru_ebru Selin3434 Sare ismi çok hoş 🌸Millete bakmayın önemli olan sizin içinize sinmesi en ufak bir şeye laf etmeye hazırlar o yüzden takılmayın ☺️
Selin3434 Aslında Sare isminde kararlıydım ama arkadasimda sanki fare gibi dedi içim bi kötü oldu yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar Birde Sedef i eşim istediği için koyuyoruz Sare yada Bade olarak sesleneceğiz
Tazeanne2016 Selin3434 masum bebek isimlerine bahane bulmak bana biraz kıskançlık gibi geliyor özellikle kötü bir hayvana benzetmiş bence arkadaşlığınızı da gözden geçirin çok ayıp etmiş , Sare ismi hem anlamı hem de kendisi çok güzel bir isim
Busranur_mnts Selin3434 her isime bi şeye benzer derler zaten boşver sare saredir fare de fare ben de hafsa ismini seviyorum birisi ne o hamza gibi erkek ismi dedi :D
Parinas Selin3434 33 yaşında arkadaşım var adı Sare bi kere bile aklıma gelmedi bu benzetme 🙈siz takmayın kafanıza neyi seviyorsanız onu koyun
Selin3434 ilayda_2309 bende çok beğeniyorum ama Sedef Sare olarak sadece kimlikte yazcak çocuğa Sare ya da Bade olarak sesleneceğiz bi arkadaşım da Sare için ne o öyle sanki fare gibi dedi üzüldüm
Selin3434 aylinpalaa aslında bir çok anlamı var Aşk kutsal sevgi de demek Allah içimizi biliyor ne niyette olduğumuzu 😊
ilayda_2309 Selin3434 bence üzülmene hiç gerek yok canım benim bulduğum isimlere de herkes birşeyler diyor eşin ve senin için uyumluysa kafana takma
aylinpalaa Selin3434 evet bir çok anlamı var ne istersen onu koy o bunu demiş şu şunu demiş diye düşünme
a-koroglu tek başına Sare cok güzel arkadaşınıza da bakmayın herkes bir şeyler söyler burada ne isimler hakkında ne benzetmeler okudum önemli olan içinize sinmesi
Selin3434 Busranur_mnts Bugün küçük yeğenlerim fare fare diye söyleyince sare isminden vazgeçtim aslında istemiştim ama Bade de karar vercez sanırım