Beyzanur1995 Kızlar tam karnımın alt bölgesi vajina bölgesinde cız cız eden bir ağrım oluyor ara ara .aynı şeyleri yaşayan var mı bu haftalar da normal mi bide karnım çok gergin artık yer olmadığı için mi.
Ebru_ebru Beyzanur1995 Aynısı bende de var uyuyamıyorum da doktor normal dedi 🤷♀️bebek büyüdüğü için bebeğiniz makat geliş değilse aşağıya yaptığı baskıdan kaynaklı dedi
zynpknt Beyzanur1995 aynısını yaşıyorum 36+5 normaldir diye düşünüyorum dayanılmaz bi hal alırsa doktora gidin ama ve evet karnımın resmen içi komple çocuk taş gibi😂
gzddgn Beyzanur1995 bende 36+5 haftalığım. Ayağa kalkınca sanki alttan çıkacakmış gibi bebis hemde vajinama iğne batıyor gibi 🥲 pelvik ağrıda var hemde fazlasıyla 🥲
Sevdapl Beyzanur1995 aynısı bende de oluyor. Minik minik sancı var dedi tekrar Nst ye gönderdi doktor. Nst deyim şuan. 36+2 yim bu arada.
Sevdapl Beyzanur1995 belim ağrımıyor. Ben bir şey hissetmiyorum dedim. Daha erken seni şimdiden sezaryene almak istemiyorum Şimdi eve git bol su iç dinlen dedi. Yarın tekrar Nst istedi.
Gulsahs Bende öyleyim ve dün asla durmadı devamlı hareket etti sabaha kadar uyutmadı şimdi de bacak ağrısı hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı daha yoğunlaştı sancı vs yok salı günü gideceğim inşallah geçmiş olur😬
Mervetrkmn Gulsahs benimde dün asla durmadı gece boyunca pelvik ağrısı bacaklara ve bele vuruyo 35+2 deyiz salı günü bizim kontrolde bekliyoruz ama her geçen gün dahada ağrı sancı oluyo
Beyzanur1995 Mervetrkmn Allah yardımcımiz olsun çok zor bişey bilmeden anlayamadan evde beklemek zorunda olmak 🙄
Gulsahs Mervetrkmn büyüdüğü için ağrı yapıyormuş alanı olmadığı için ama şu bacak ağrısı beni öldürüyor 🥲
Beyzanur1995 GamzeeTopcu evet ağrım nst de de çıktı karnım da toplanma çok oluyordu.aldilar dün bebegi
Sevdapl Beyzanur1995 ben de şimdi tekrar gidiyorum. Bugün alabilirler. Keşke 37 yi bekleselerdi. Sağlığı nasıl kuvöze aldılar mı?
Beyzanur1995 Sevdapl 1 gün küvezde durdu.suan süt cocugu servisinde kalıyoruz sarılık ve enfeksiyon tedavisi görüyoruz
Sevdapl Beyzanur1995 benimki almadı eve gönderdi. Bol su iç dinlen sancın artarsa gel dedi. Yarın tekrar kontrole çağırdı