Ay26ay_ Bat 29 daha yapmadım ama özellikle sabahları çok afedersiniz tuvaletim varken kasiklarim ağrıyo varmidır?
Edasude Ay26ay_ bana kalırsa hiç bir belirtiye inanmamak gerekir ben bütün belirtileri dibine kadar yaşadım negatifle sonuçlandı çok kez başınıza gelince anlıyorsunuz hiç bir belirtinin önemi olmuyor sizin için
Edasude Benim 27-30 aralığında olacak test yapmıyorum fazla yanılttı beni çünkü testlerde belirtilerde o yüzden kafam rahat, 28i regl olmazsam belki verebilirim kan. 14 gün önce iğne 11 gün önce çatlama oldu.
Cimcime30 Nur8893 bacım mıde bulantısı var Bnde ara ara ya hasta olucam ya da belırtı Goguslerım cokmkotu
Nur8893 Cimcime30 Benimde tuhaf bi şekilde arabaya binince miğdem bulandı 2 gündür . Sonra diyorum kendim mi yapıyorum 😅
Nur8893 Cimcime30 Valla öyle canım . Hem belirti olsun istiyorum sonrada diyorum acaba ben mi öyle hissediyorum istediğim için 😅
Masalseyhan Benimde bat 28 ama henuz hic test yapmadim belirti olarak hic belirtim yok yani gogslerim hassaslaşrdı adetten 1 hafta 10 gun oncesinde ama oda yok. Hayirlisi bakalimmm,☺️