Pnrshn Kızlar hastaneye geldik bekliyoruz biraz sancım var çok heyecanlıyım suni sancı verecekler 😅 Bide eşimle tekiz yerimde duramıyorum resmen 😅
burshka Pnrshn sağlıkla gelsin sanırım bende haftaya dogurcam nasıl belli anladınız yani önceki günlerde belirti var miydi
keyfimin-kahyasi-misin Pnrshn Sağlıcakla gelsin 🫶🏻suni sancinin ikinci dozunu aldıktan sonra Max üç saat sonra bebiş kucaginda
Pnrshn Ayse0434 39+4 olduk doktor 39 da doğurtalım dedi biraz daha beklemek istiyorum dedim. Biraz sancım vardı zaten alt kısımlarım aşırı ağrıyordu bakalım nasıl olacak 😅
Pnrshn burshka cumartesiden beri sancım var sürekli değildi doktor daha gecikmesini istemedi low pappa varmış bende o yüzden. Biraz destekleyecekler inşallah dogururum 😅
ArasMom__ Pnrshn biri doğuracam derken tüylerim ürperiyor herhalde bende yeni doğum yaptığım için 🥺 Allah yardımcınız olsun hızlıca sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Pnrshn ArasMom__ rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün 🥰 Cok tesekkur ederim aminn insallahhh 🥹🥰🥰☺️🤲🏻🤲🏻
ArasMom__ keyfimin-kahyasi-misin berbat bişeydi ya 12 gün oldu ama hâla çok kötğyüm kimseyi korkutmak istemem ama bayağa kötü 🥲😂