Aden25 Kızlar mantar enfeksiyonu geçiriyorum bir ay oldu neredeyse doktorum fitil verdi ama bana mısın bile demedi resmen daha öncesinden olduğumda travazol kullanıyordum şuan kullansam bir zararı olur mu
21Berra21 Aden25 hicbirsey olmaz kullanabilirsiniz doktorum bana çok vermişti ama hiç ise yaramamisti en son 3 lu fitil ile krem vermişti süper ötesi ise yaramisti bende.Sizdeki fitilin adı neydi?
_biranneadayi Aden25 doktora sormadan kullanma. Ben kullandım ama doktor verdiği için kullandım, 1 hafta kullan sadece dedi. Sen yine de danış
Aybukee1 Aden25 bebeğe etki edebilir o yüzden doktorunuza danışırsanız iyi olur çünkü her merhem kullanılmıyor viks bile yasak mesela
nurunuzgeldi Aden25 ben kullanmadım kaşıntıdan deliriyordum sonra sirke ile yıladım bi kaç kere o kaşıntıyı aldı ama sirke de acayip yakıyor 10 saniye anca tutabildim hemen soğuk su ile yıkadım
Snksnsns 32.haftadayım tekrardan oluşan akıntılarım için doktor verdi travazol ve 3lğ fitil kullanıyorum suanlık Bi sorun yok ama sen genede Doktoruna sor tabi
Talentedmom Aden25 doktora sormadan kullanma ya da reçetesine bak hamileler kullanabiliyor mu diye kremler gebelikte sakıncalı mesela bel kas ağrılarım vardı krem sordum kullanamazsın demişti