annelik565656 Kızlar aşırı yanma oluyor geçmiyor doktora gittim sağlık ocağına enfeksiyon var bol su iç dedi kendi doktoruma da söyledim su iç geçer dedi Birşey vermedi E geçmiyor böyle de tekrarlıyor ne yapmalıyım Sureklı yanma hissi oluyor özellikle geceleri
ipek63yldz_ annelik565656 Yani ilaç vermesi illaki lazım canım ilaçsız geçmesi cok cok zor sürekli iç çamaşır degiş ve lavaboda olan peçeteyi kullanma dışarıda olanı girdigin zaman kullan . Hani bende olmuştum şükür bir sıkıntı olmadı Sirkeli su yap içine otur veya lavabo sonrası onunla sil inşallah hemen gecer 🤲🏻 Bol su iç ve arada limonlu su iç
Beybisiiiii annelik565656 bence başka doktora gidin en basitinden tek kullanımlık şase verir o da yanmayı engelliyor enfeksiyon erken doğum tehditlerinden birisidir niye riske atacaksınız ki bol sı içececeksem doktor ne işe yarıyor
annelik565656 ipek63yldz_ doğru söylüyorsun canım deneyeceğim teşekkür ederim peçete kısmını anlamadım tam
annelik565656 Beybisiiiii Çok doğru biliyorum canım aynen öyle normalde doktorum iyi biri ama bu konuda bu şekilde söyledi dediğin gibi tekrardan soyleyecegim yoksa da başka doktora giderim
Beybisiiiii annelik565656 sürekli idrar yolu enfeksiyonu vs olan birisi olarak ne yapsam geçmiyordu artık iç çamaşırlarımı granül sabunla yıkıyorum 90 derecede üstüne bide kurutmada kurutup günde ⅔/4 kez değişiyorum böylelikle enfeksiyon sorunum azaldı birde günlük ped peçete tarzı şeyler koymayın bebek pamuğu varya onları kullanıyorum çok akıntı oldukça
ipek63yldz_ annelik565656 hani lavaboya pecetelige pecete koyuyoruz ya . Onu kullanma lavaboya girecegin zaman yeni al açılmamış paketten kullanacağın kadar yani 🤗 Lavaboda bulunan idrarın asiti havayla karıştıgı için onada temas edebiliyor oda etki eder .
Cybill Sağlık ocağındaki doktorunuz hamile oldugunuz icin risk almak istememistir , direkt jinekologa gidin , muhtemelen idrar testi ister ve buna gôre ilaç başlar, ihmal etmeden kısa surede gidin , sonucları kötü olabiliyor
Aselyusra annelik565656 benim olmuştu 3 gün falan aşırı su içip sürekli tuvalete koşmuştum ama günde 5 lt falan su içtim. Gerçekten geçti. Ama aşırı su içmeniz lazım
seymanuurr İlaç vermemişti bana da sıcak su torbasına oturuyordum iyi geliyordu ve bol su içiyordum son aya kadar böyle geçirdim doktorunuzla görüşerek belki riskiniz yoksa yapabilirsiniz
minnakhanimmm annelik565656 hamilelikte enfeksiyon tehlikeli Allah korusun enfeksiyondan kese bile deliniyor burda onu bile okudum bir dhaaki kontrolde ilaç istediğini söyle nolur nolmaz
AlanurT annelik565656 Ben nioli yağı kullanıyorum böyle durumlarda yardımcı olabiliyor ama tabi ki doktorunuza danışarak kullanırsanız daha sağlıklı olur