Pinar58eslem Kizlar aklımda çok kaldı araştırdım bu kremi kullanıp doğum yapanlar var.benim gebeliğim plansız oldu 4+3 e kadar kullanmış oldum bu kremi kullanıp sağlıklı doğum yapanlar varmı bişey olur mu çok tedirginim
Pinar58eslem Mery87 öğrendiğim dakika bıraktım kullanmadım ama kendimi çok kötü hissediyorum retinol var içinde kullanılmaması gereken bir ilaç.4+3 e kadar kullanmış oldum
Mery87 Ben uzun yıllardır kullanıyorum. Gebelik planlı olduğundan başında bıraktım ama tabi uzun yıllar kullanmanın etkisi illlaki kalmıştır, ona rağmen hiçbir sorun yaşamadım. 9 gün sonra doğum yapacağım. İçiniz rahat olsun.
Pinar58eslem Mery87 ben 7 aydır kullanıyordum gebelik plansızdi 4+3 e kadar kullanmış oldum bıraktım ama siz gebeliği öğrenmeden mi biraktiniz acaba
Pinar58eslem Mery87 anladım canım hiç doktora sordunuz mu uzun süreli kullanımın etkisi var mı diye.normalde bir ay önceden bırakılması gereken bir ilaçmiş çok korkuyorum düşününce
Pinar58eslem Mery87 ooo sizinki baya varmış doktora söylediniz mi bişey dedi mi.bende yaklaşık 32 gün felan kullanmışım.
Pinar58eslem Mery87 canım tekrar yazıyorum da doktor bana kremle alakalı çok iyi şeyler demedi siz doktorunuzla hiç paylaştiniz mi bişey dedi mi bana yazarmisiniz 😥
Mery87 Pinar58eslem paylaşmamıştım doktorumla, çok erken dönemde bıraktığım için. Ne gibi şeyler dedi doktor
Pinar58eslem Mery87 işte çok riskli olduğunu gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç olduğunu anomali olma ihtimali vs çok kötü oldum bunları duyunca