Kozlar merhaba ilk hamile olduğumda bet değerlerim 2 gün de bir 2 kat Artışla devam etti .sonra Doktot ilk sadece keseyi gördü (karından ) diğer hafta gittiğimizde bebeği de görür gibi oldu beslenme kesesi de var bu arada hatta iyi olduğunu söyledi. Ama geçen hafta gittiğimde 7. Hafta olması haftalık olması gerekiyorken 6+1 dedi Haftada dedi zaten kalp atışını duyamadı .yine gittim bu sefer alttan baktı 5+4 dedi . Ben sordum hocam sıkıntı mi var neden haftası geri dedim alttan banınca her zaman farklı verir dedi . Baktı kese yine var beslenme kesiside var . Belki geç döllenme olabilir bebek henüz gelişememiştir o yüzden yada sağlıksızdır dedi 😔😔 benim gibi olan varmı lütfen yazın . Dün çok az alıntım oldu ama çok az doktor hemen progestan iğne yazdı 5 gün boyunca vurulacağım ama akıntım kırmızı değil asla pembemsi hatta acaba yerleşme mi dedim kendi kendime 😔😔 şuan çok şükür bir akıntım yok 🙏🏻sizce ne yapmalıyım devlete gidiyorum sizce özel ve devletin aletleri farkediyor mudur siz be yaptınız