G12s_18 ay ben ben değilim 🫣 bendede üşüme var gerçekten elim ayağım burnum buz yüzüm yanıyor. Ve ben ısınamıyorum birtürlü yok 😆😆 ne görsem canım istiyor resmen ant içmişim bu sefer ciddi kilolar almaya😆 canım aşırı tavuk istedi gecen 2 haftayı tavuk yiyerek geçirdim . Diyorum heralde bişeyler eksık bende . Bıseyı yerken canım başka şey istiyor tövbe yarabbi ağzım sulanıyor felan dedim şu bebeği sağ sağlim bir göreyimde bi içim rahatlasın yeter be dedim bune .
Akşamları ozellıkle gazım oluyordu benım başlarda kısmen daha iyi ama yine şişkinlik oluyor. Göğüslerim hassaslaştı çok ilk belirtimde oydu aslında. Birde sık idrara çıkmak . Bilmiyorum oğluma hamileyken benim oğlum olacak derdim bu kezde daha susam bile değil kızım dıye sevıyorum hep kızım dıyesım geliyor. Dıyorum allahım gücüne gitmesin kızım dıyecem hop tatlı küçük fasulyem diyorum😆
Şaşırdım 5.5 sene sonra unutmusum yeniden hamilelik yaşıyor gibiyim.
Kızımda bulantım olmuştu bunda maşallah pek bişeyim yok gibi ınsanda tabi bişey olmayınca korkuyor ama bilmem pazartesi görüş günü allahın izniyle yolundadır inşallah herşey🤲🏻