Elilar2225 G12s_18 ilkte hep tatlı istedim hiç bulantı olmadı çok güzel hamilelik yaşadım ama ikinci herseyin tam tersiydi😢😢bebeğim ikisi de erkek ama
Pinar58eslem Guzel_bebem benimde bir kızım var. Aynen insan birde erkek çocuğu tatmak istiyor.simdi biraz düşük tehlikem var sağlıklı olsunda cinsiyet önemsiz hayırlısıyla 🤗
ElvinEmineeee G12s_18 canim bendede belirtiler ayni diyil mesela kizimda belim agriyordu bunda karnimda sanci var gibi .kasik agrim var . aşırı uykum var halsizim .amma 6haftdan sonra belirtiler daha net biliniyor .kizimda 6haftdan basladi kusma falan
hayalperest2310 G12s_18 hadi bakalım bende merak ediyorum erken mi gelir geç mi kızım da baya bekledik 😂
Hdyeycelll- Su123 7 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri burnumun üstü çok kaşınıyor saçma ama bununla bir ilgisi varmı aceba 😂
ElvinEmineeee ElvinEmineeee ben doktora cinsiyet hesaplanmasi etdim canim 70faiz erkek diyor bakalim dogrumu cikacak
G12s_18 ElvinEmineeee Ayy inşallah kusma falan olmaz bunda da kızın kaç yaşında benim de seninle belirtilerim aynı bakalım ne olacak 🤣