Momyyse G12s_18 ben de de bel ağrısı iyice arttı 23+1 deyiz ilk günden beri acı ekşi bağımlılığım var tatlıdan çok uzağım nadir yiyorum. Kahveden çaydan tiksinmiştim artık onları da içebiliyorum ve top gibi göbek teorisi de doğru çıktı sonuç kızımız olacak 🤗🥰
ftmnrkrsad limonlucheesecakee benim de aynı oğlumda şimdi de 11haftalık gebeyim göğüslerim hassas midem çok kötü tatlı hiç istemiyorum 😬😬
Aysenur222 G12s_18 aynı benimde kızımda sırtım diye ağırdı bunda kasık bacaklarım kızımda kivi turşu yedim hareketler hep soldaydı kese yuvarlaktı hiç miğde bulantım kızdasa olmadı karnım daha yukardaysı bunda sivvri gidiyor ama kız bebeğim olcak ikinciye tak tersi bir gebelik yaşaıyorum gerçekten hayırlısı olsun
tahamommy G12s_18 ilk 3 ay ağzıma tatlı süremedim hep ekşi çekiyordu canım birde acı 15 ten sonra bir iştahım açıldı 5 kilo aldım 3 haftada 😅 normalde ayaklarımı ısıtamayan ben hamilelikte yanmaya başladım 😅 bir süpriz olmazsa oğlun olacak dediler bakalım hepsi sağlıkla gelsin 😍🥹
Ayseetht G12s_18 ben kızımda aşırı duygusaldır suan erkek çocuğuma hamileyim duygusallık o kadar çok değil kızda tatlı asermistim erkekte turşu suyu ,et, hatta asermem tavukla başlamıştı
Sedef-12 Tugcerkisi aynılarını yaşadım aşırı sinir gergin ruh hali kusma bulantı olmadı koku hassasiyeti göğüslerde kararma yüz güzelleşmesi cilt kuruması acı ve limon erkeğe hamileyim ilk başta kız denilen bebeğim erkeğe döndü🤗💙
Altin23 G12s_18 kız olmasını içten içe çok fazla istediğim için genelde internette yazan kız belirtilerini yaşadım demek ki psikolojik diye düşünüyorum