maviportakal_ Kızlar hamileliğinde yüzen var mı havuza yüzmeye gitmek istiyorum düzenli olarak doktora danışacağım tabiki ama yapan var mı diye de görüş almak istedim
Talentedmom maviportakal_ doktorlar klor olduğu için havuzu önermiyorlar ben de denize girerim sadece doktoruna sor yine de
CoolMamaMode maviportakal_ bende çok istiyordum ama malesef havuz yasak demişti doktorum hem klordan dolayı hemde enfeksiyon riski çok fazlaymış başka insanlarda giriyor vs . Deniz serbest demişti ama deniz mevsimine kadar da doğuracağım o yüzden yüzme hayal oldu 😂
Embu maviportakal_ havuza bir sürü kimyasal koyuluyor canim her gün klor hafta da bir yosun önleyici atılıyor bu zamanlar da enfeksiyon durumumuz da çok yüksek birde bazı havuzlar sürekli kendi kendini temizlerken bazıları su taştıkça kendini temizliyor doktorunuza sorun ama havuzlar göründüğü gibi temiz olmuyor
maviportakal_ CoolMamaMode ipos teşekkür ederim evet enfeksiyon açısından mantıklı aslında bugüne kadar olmadı ama hamilelik biraz daha hassas dönem sonuçta
ipos Havuz kesinlikle önermemişti doktorum enfeksiyon riski var hatta küçük bebekler için de önerilmiyor. Denize ise çok girdim hamileliğimin başında ona onay vermişti
CoolMamaMode maviportakal_ tabi önceden bende çok gittim Hiç bi sıkıntı olmuyordu hiç enfeksiyon kapmadım. ama hamilelikte çok daha farklı oluyormuş o kısımlar işte en basitinden deli gibi akıntılar oluyor mesela
CoolMamaMode maviportakal_ benim doğum nasipse haziran ortası yada sonu benim için hamileyken hayal anca bebişle giderim artık 😂 senin ne zaman doğum ♥️
CoolMamaMode maviportakal_ yaaa o zaman sen mis gibi girersin tam güzel zamanlarında tatilde olacaksın ne güzel ♥️♥️
Yogurtlupilav maviportakal_ ilk hamileliğimde 4-5 aylıkken hep yüzmüştüm denizden, doktorum da tavsiye etmişti. Tabiiki atlamak fln yasak normal yüzme 😄