-serpil25 Kızlar 12 günlük bebeğim var iki memeyi toplam 20 dakika aktif emiyo sütüm var üstüne 30 cm mama veriyorum bazen yarını yiyo bazen hepsini bazen çok az içiyo sizce doyuyormudur
beysenyil -serpil25 henüz 12 günlükmüş 1 ay kontrolünde kilo alımı yavaşsa öyle ver bence mamayı canım. 20 dk yı yarım saate çıkarta bilirsen mamaya gerek kalmaz bence 💕 biz mamaya 1.ay kontrolünnden sonra başladık kilo alımı çok yavaş ilerliyor diye
Senasude Aktif emiyorsa mama vermeyin yeni doğan bebeklerin mide kapasitesi küçültür zaten hemen doyarlar sık sık emzirmelisiniz sadece
-serpil25 Senasude doktor gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir dedi bende ona uymaya çalışıyorum daha erken emzirmeye çalışsam uyanmıyor zaten
-serpil25 beysenyil kilo alımı iyi ama memeyi de seviyo ama yarım saate kadar duramıyo meme de özellikle gece uyuyo
-serpil25 Talentedmom çişli bez sayısı gayet iyi kilo alımı da güzel ama henüz ağlayan bir bebek değil açlığını tokluğunu ifade edemiyor ya içim bi türlü rahat etmiyo
minikbebegim06 -serpil25 yarım saat durmuyorsa demekki daha erken doyuyor o yüzden kendi uyanmiyorsa siz hafifçe burnunu falan sıkıp uyandiracaksiniz
Talentedmom -serpil25 doyuyordur merak etme aç olsa zaten çok ağlar hiç durmaz çiş yapıyorsa zaten doyuyordur