Bglmmrn Mariam1 benım olsaydı ikinci olacak ama 8 aydır olmuyo az önce erken gebelik testi yaptım negatif 🫤 regle 6 gün var
ErsBegAs Umudunu kaybetme 🥹 bir hamiş olarak dua ettim sana dedim ki inşAllah isteyen herkesin bir de bu arkadaşımızın yüzü güler bir bebişi olur 🥹🫣
ErsBegAs Mariam1 oiiiyy darısı bize o zaman diyelim heheh 🥹😍 bizimkisi daha ilk.. bu gün fetal ekoya giriyoruz biz de dualarına talibizz
Mariam1 ErsBegAs umarım Allah herkese versin gerçekten ilk oglumda tam 1 sene uğraştım artik bı sorun var demiştim doktora gidecektim hamileymiş çok iyi anlıyorum herkesi 2 oğlumda sadece 3 ayı
Mariam1 Bglmmrn canm umudunu kaybetme sonuna kadar devam benim de 6 gün gösteriyor program ama 18 günde bı olyiorum eğer duzeldyise 6 Mayıs yine âdet gelesyie bı umut var
Mariam1 Bglmmrn ya bazen çok düşünüyoruz ya bence bütün sebebi bu ikinci oglumda adetim geçti umursmadim gelir diye yarin ama dışarda nöbetçi eczane gördüm bişe git al Dior test yaptim bakmadım çöpe atyiordum zaten yoktur diye 2 çizgi gordum
Mariam1 Bglmmrn oyile canm ben 3 cu istyince yinede ayine heyicanla bekliyorum bı kizimiz olsa ama oda erkek olursa yapcak bişe yok sağlıklı olsun
Mariam1 Sesdeneme kullanmadım hani takvim programı varia regl kaydediyorum ben 2 çüçükla onla hamile kaldım ama belki deng gelmiştir bu sefer da ayine yaptım bakalım son 1 saat kalmıştır öğrenme
Mariam1 Bglmmrn umdu kaybetti an gelir sürprizler ilk oğlum beklemiyordum tam doğum günümde öğrendim hamile olduğumu okadar ağlamıştım ki sabah 5 de yapmıştım eşimi kaldırdım anlamadı geri uyudu kalkasiasa sinir olmuştum her gün mü baba olyiorsun dyie3
Mariam1 Eslem2112 yapmadan bı bakarimsin ricaetsem görünüyor mu fleş le herhangi çizgi bende test yok umarım pozitif cikar canm