mylittlebaby_ Kızlarrr kimler benim gibi bekleme sürecindeee 🧡 21-22 nisan yumurtlama bugün çatlama gördüm inşallah hamile kalmışımdır şimdiden günler geçmek bilmiyor 10 gün sonra test yapmayı düşünüyorum sizde durumlar nasıl
4564 mylittlebaby_ benimde sizinle tarihler aynı 😂 ama benim kaşık bel ve göğüs hassasiyetim var sizde nasıl durumlar. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Bebek mi oluyor yoksa adet mi olacağım bilemiyorum 😔
dalginkiz mylittlebaby_ 23 Nisan yumurtlama gördüm 22 ve 25 değerlendirebildim sadece. Bekliyorum bende bakalım
Okumayageldim 4564 bende de aynı durum sabah doktor progestan bakalım dedi ayın 24 ünde yumurtlama 25 çatlama sonucum 0.170 çıktı ama referans değeri 0-1 inanın uyuyamıyorum yıkıldım resmen
arven000 Okumayageldim e tamam da 25 çatlamaysa progestan için 1 hafta beklemen gerekmez miydi? 14. Gün yumurtlayan 21. Gün baktırıyo Ayın 1inde baktır bence. Haksız mıyım
4564 Okumayageldim ben böyle ilaç kullanmadım şuanlık bilmiyorum . Fakat daha erken biraz daha bekleyelim 1 hafta sonra belli olur bence .
Okumayageldim arven000 haklısın canım ama karşımda uzman dr vardı bende hastanede çalışıyorum dedi hemen bakalım vs sonra dedi ben de heyecanlanmıştım ama negatif dedi bana
4564 Kızlar yumurtamafan sonraki 9. Gün ve bugün kahverengi lekelenmem oldu sizde var mı bi değişiklik. Yerleşme kanaması olabilir mi . Yerleşme ise erken değil mi 😞