Dilekzamn İbb yeni doğan destek başvurumda evrak teslimi yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Nedir ne yapmak gerekir ?
fatmaanuurr22 3_oglan_annesi kesin mi? benim kaç haftadır doğum bekleniyor yazıyor smste gelmedi arayanda olmadı siz aldınız mı süreç nasıl ilerledi bahseder misiniz biraz☺️
3_oglan_annesi fatmaanuurr22 ewet almistim bnmde ole yaziyordu 1 ay bekldm snra aradim pakedim gelmedi ne zamn gelir dogum yapmk uzereyim vs diyince bir hafta icinde kargo sms geldi getirdiler kimlik islemiyle sms gorerek verdiler elime arayın sizde olur deneyin bir sansinizi
3_oglan_annesi Papatyael47 park besik Bebek bezi Islak bez Sampuan bebek yagi Tırnak makas seti Anakucagi Bebek bakim cantasi Alt degisme bezi Hastane cikis yani baya esya var aklima gelmiyo diyebilirm
3_oglan_annesi Kerime-32 yakin zamanlarda haber gelir ama siz arayin derim 153 galiba dersin yenidogan destek pakedine baswuru yaptim sonucu nedir diye bakarlar ustunde durun ki bekletmesinler kimisi dogurunca geliyo ben bir iki aradim ole geldi bana
3boysmom Kerime-32 bende 20.haftamda başvuru yaptım 2 ay oldu doğum bekleniyor yazıyor. haftada bir 153ü arayıp taciz ediyorum en son pes edecekler eminim ki😂
Kerime-32 Teşekkür ederim siz Kaç Haftalıkken aradnız benim 24 haftadayım daha arasam olur mu erken mi