Cmleszr 19 Nisan - 15.1 21 Nisan - 58.79 23 Nisan - 208.87 Sizce bu beta degerleri nasıl sağlıklı ilerliyor diyebilir miyiz ? Kese ve kalp atışı için ne zaman doktora gitmem gerekli ?
Burcu__0506 Cmleszr beta 2000-3000 olunca kese görünüyor , yani 5 haftalıkken , 7-8 de kalp atışı duyuluyor
faveylaa Cmleszr iki günde 2 katına çıkarsa genelde sağlıklı diyorlar bana göre yükselişiniz gayet iyi kese de 1500de belli oluyor diye biliyorum hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️
Tatlisanne42 Cmleszr güzel canım gzl ilerlemiş 2 katı artması gerekiyor stn benimde 13 su ilk verdigimde snra 57 çıktı tekrar kan verdim bu sefer 6500 lerde çıkmıştı snra kan vermeme gerek kalmadı sen tekrar bida iki gün snra kan ver şuan kaç haftalık sin sanırsam 2 3 haftalık olmalısın sen bida kan ver snra doktr gzl olup olmadığına bakar seni 6 haftalıkken çağırır
Tatlisanne42 Seymagumus seninkide gzl ilerlemiş canım bidaha kan ver veya 6 haftalık olunca tekrar kontrle git
minikari Seymagumus şükürler olsunnn ağlicam erken farketmekte zormuş ilk gebeliğim olcak bide aşırı bilgisizim inşallah sağlıkla artarda sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🤲🏻🤲🏻
Seymagumus İnşallah dualarım seninle bende senden dua istiyorum bende artışımı ekledim senin benimkinden bile iyi maşallah 🧿
minikari Seymagumus canım ben forumda tanıştığım bana yazan benim gibi bekleyen herkese hep dua ediyorum özellikle öğrendiğimden beri Esmaül hüsna okuyorum Meryem süresi okuyorum her gün bol bol dua ediyorum benim gibi bekleyen herkes için 🤲🏻🌸💘
Merveayazelizan minikari cuma günü doktor rndvüm var muhtemelen bende kimyasal gebelik geçirdim lütfen bana da çok dua edin hamilelwrin duası tutarmış derler rabbim herkese o duyguyu yaşamak nasip etsin inşallah 🤲😞
minikari Merveayazelizan Rabbim isteyen herkesi boş çevirmesin sağlıklı sıhhatli gönlüne göre versin buradaki veya şuan bekleyen tüm herkese nasip etsin herkese dua ediyorum sizlerde bana edin sağlıkla artışım devam etsin sağlıkla alayım kucağıma 😔🌸🤲🏻