ikibebelianne-M Kevsssim asla yapmadım yine yapmayacağım tuzlayalım kokmasın turşumu bu can bunlar azıcık tuzlu su nasıl tenimizi kurutuyor anında onların hassas pamuk tenine yapılır mı hiç
ysee Kevsssim saygısızlık etmedim yapan yapabilir elbetteki dedim, sadece doğruluğu kanıtlanmış bir bilgi gibi verilmesin dedim.. İsteyen istediğini yapsın tabi ki
Kevsssim ysee inanç meselesi bende inanmıyorum yapmayacağım ama inananlara saygı duyuyorum. Asırlardır uygulanan bir şey 🙂
yildizkaradag Kevsssim lütfen müsaade etmeyin ve sizde bu saçma sapan adetlere bebeğinizi alet etmeyin. Hiç kimse hiç bişey çocuğunuzun sağlığından değerli değil isteyen küssün size ama çocuğunuz için lütfen ama lütfen hayır demeyi öğrenin.
Kevsssim yildizkaradag tabii ki çoğu konuda çok netim zaten sadece bebeğe zarar vermeyecek konularda böyle tereddütte kalıyordum ama araştırdıktan ve düşündükten sonra bunu da yaptırmamaya karar verdim.
Kevsssim Rabiul ne alaka pilav? Balık mı tuzluyorsun denilir genelde sen baya farklı olmaya çalıştın galiba 😂 aynen pilav tuzluyoruz 😂
dilarakocc Eşimi annesi tuzlamış terlediğinde çok ağır kokar beni de ananem tuza basıp ovalamış yüzümü gözümü her yerimi ama kendi kokumdan bile tiksinirim tam bir saçmalık şansa ölmemişiz
Kevsssim dilarakocc bende inanmıyorum, çok yaygın bir adetmiş birde. E herkes tuzlandıysa dışardaki insanlar nasıl bu kadar kötü kokuyor😆