Kevsssim Kızlar bebek tuzlanır mı siz yaptınız mı ve yaptıysanız nasıl uyguladınız ? eski adetler konusunda çok katı değilim ama bebeğe bir zarar gelsin de asla istemem. Ne düşünüyorsunuz ?
cerengeredeli Kevsssim çok gereksiz bence. Sıvı kaybına sebep olabilir, derisi hassas olduğu için cilt sorunları olabilir. Yapılmaması gerekiyor bana göre
27Nurdan Kevsssim biz her bebeğe yaoariz bebek in yüzü hariç her yerine az bişi su ve tuz karisimi sürülür yuzne ve agizina ( azıcık diline degirilir ) pudra şekeri sürülür bazen bı 5 10 dk öle bekletilir bazen de hemen şu dikup yıkanır .
Kevsssim cerengeredeli bende bilimsel makalelerde çok zararlı olduğunu okudum ama o an bişey diyemedim bebeğim daha doğmadı ama bilmiyorum iyice bir araştırayım kötü örneklerini görürsem yaptırmam asla
cerengeredeli Kevsssim doktorunuza sorun doğum sonrası visite geldiginde aileden biri de olur zaten yanınızda, doktordan duyunca yaptirmazlar belki
Minnakpopus Kevsssim kendi anam dedi ilk başta 😂😂😂 pek sever böyle şeyleri.. tuzlanmayacak okadar dedim orada konu kapandı zaten 🫣 kayınvalidecağzım böyle şeylere ağzını bile açmaz töbe ama annem önden bayrak taşır 😂
Kevsssim 27Nurdan bizim annelerimiz de bize hep yapmışlar ama şimdi bebekler çok hassas işte insan korkuyor Siz direk tuz döküp ovalıyor musunuz yoksa tuzlu su yapıp onu mu kullanıyorsunuz
Asncn 27Nurdan ama seker tus cok zararlı yuzune ve agzına olmaz kı tamam ebet vucudunda zarar lı dıyorlar ama yararı da var
Kevsssim @Basakparlar "#p36540180 bize de yapmışlar ama o koku olayı biraz da kişisel bakımla alakalı bence ya bende 20 yaşıma kadar asla terlemezdim lazer epilasyon yaptırdıktan sonra aşırı terleme olmaya başladı mesela :(
Nesrnn Ananem tüm torunlarına yapmış benim bebegıme de yapacak tuz içicerecek tuza gömecek degıl alt tarafı bır avuc tuz suyuna koyacak o suyu ustune dokecek
Kevsssim Esma006 bunu asla istemem benden habersiz yapılsa direk yüzlerine çok kızarım. kayınvalidem bana sordu tuzluycaz mı diye o an bişey diyemedim bilmiyorum anne direk tuzu üstüne dökmeyecekseniz olabilir falan dedim hayır da diyemiyorum söylediklerine ya :(
Nesrnn Kevsssim onu bilmiyorum ama bizim sadece suya atılır su vücuduna dokunur bır kac dakikalık bır durum
Esma006 Kevsssim tuzlamak çok saçma geliyor ne faydası olur ki bana yapmışlar mesela bir faydası yok cidden
yildizkaradag Kevsssim lütfen müsaade etmeyin ve sizde bu saçma sapan adetlere bebeğinizi alet etmeyin. Hiç kimse hiç bişey çocuğunuzun sağlığından değerli değil isteyen küssün size ama çocuğunuz için lütfen ama lütfen hayır demeyi öğrenin.
Kevsssim ogretmenanne2024 bende inanmıyorum ter kokmak tamamen kişisel bakımla alakalı bence ya herkes çocuğuna bunu yaptıysa dışarda millet nasıl bu kadar kötü kokuyor yani😅