Newanne20 Pazartesi sabah doğumum var arkadaşlar önerilerinizi alayım 2.hamileliğim bu ilk doğumum çok kötü geçti hatırlamak bile istemiyorum birde 32.haftadan beri karın çevresinde gerilik var neden anlamadım yememe de çok dikkat ediyorum 37 haftada 2700 kilosu
Pandaaa1_ Newanne20 İnşallah sağlıkla kucagına alırsn canım benimde cok az kaldı ilki çok kötüydü 2. Sezeryanım olucak korkuyorum senin nasıl oldu ilki
Newanne20 Pandaaa1_ çok kötüydü karnıma bastırılma mı dersin alttan elini sokmamı dersin senin ne zaman doğum
Fatoana Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin. BENİMKİ HALA DOĞMADI BEN DE DOĞURAYIM BANA DA DUA EDİN.
Pandaaa1_ Newanne20 benimde 2 hafta sonra ama benim ilkinde anestizm olmadı uyuşmadı baya bi sıkıntı çektim çocuğu çıkarınca tam baydılar 3 saat fln sürdü ameliyatım sonra çıkınca odada rahimin yukarı çıkmış dediler bastırdılar kum torbası koydular bu sefer tam bayılmak istiyorum korkuyprum doktorum yine aynı yaplm bebek için daha sağlıklı diyor uyuşmazsa uyuturz diyor ama çocuğu çıkarana kadar uyutmuyolar acıyı çekiyosun ne yapsam bilemedim
Newanne20 Pandaaa1_ bende yarım istemiştim ilkinde panik yaptım komple bayılttılar senin ki gibi bunda başka doktora gidiyorum Buda yarım yapalım diyor bende istemiyorum dedim
Newanne20 Pandaaa1_ ağrın oluyor illaki ama ben kalktım bol bol yürüdüm açılıyor insan yattıkça daha çok ağrı giriyor