seydabal_60 Kızlar ben normal asla istemiyorum korkuyorum sezeryan istiyodum en başından beri bunun içinde özele gidiyorum zaten 33 binde ödedim şimdi yaska muhabbetleri çıkınca çok korktum yarın doktorumla görüşeceğim inşallah bana sezeryan yapamayız diye bişey söylemez dua edinn 😢
cauuv1 seydabal_60 duamdasın canım hayırlısı olsun insallah demez cok da sacma bi yasak. Zorunlu sezeryan da buna dahil mi bilgin varmı
Celiko seydabal_60 kızlar özel hastaneler sezaryen yapıyor hala zaten bu yasak daha küçük klinik gibi daha küçük yerlerde yasaklandı yine hasta sağlığı için konulan bir kural
seydabal_60 cauuv1 zorunlu sezeryan dahil değildir canım sanmıyorum ben kendi isteğimle sezeryan istiyorum 😢
ceylan_kaplan İlk oldu mu belki olabilir ama 2 3 oldu mu zorunlu olmadığını söylediler ilk gebeliklerde geçerli olduğunu biliyorum inşallah olmaz sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın korkma dua et bol bol
Cgzz Bende pazartesi gunu gorusecegım gün isteyecegim. Kendımı normal dogururken dusunemıyorum hiç hazır degılım buna , en bastan beri sezaryen dusunuyorum her seyımı ona gore ayarladım. 🥺 insallah kabul ederler