ppmerlina Xaza nasıl bir ağrı? Aralıksız devam eden bir ağrı mı yoksa ara ara aniden bıçak sokması gibi olan bir ağrı mı? Eğer aniden olansa normal 🤲🏼
Xaza ppmerlina aniden birden oluyor,şuana kadar hafif ağriyordu ama aksam bi tik yukseldi. Ve bu gün çook aktif oldum bilmiyorum ondan olurmu😞
ppmerlina Xaza çok yorulunca çok hareket edince çok ayakta kalınca benim de sancı biraz daha artıyor ama burda önemli olan sürekliliği ve şiddeti bitanem. Dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece evelallah bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bebiş yerini sağlamlaştırıyordur 🥰
Xaza ppmerlina yok dayanilacak ağri. O kadar şiddetli diyil. Ay inşAllah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum(
Xaza nisaakb bende sağda oluyor solda da oluyor ama sağda genelikle çok oluyor. Bir kayibim olduğu için biraz korkuyorum☹️
Es_Es16 Xaza Canım bende suan 6 haftalığım çok ağrılı geçti. Sonra düzeldi 2 gündür kasık altım yanıyor ağrıyor. Bendede ilk gebeliğim de düşük oldu
Xaza Es_Es16 inşAllah sağlikla kucağimiza aliriz ya insan tedirgin oluyor☹️ ilk kontrolunuz oldumu sizin? Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz?
Es_Es16 Xaza 2 defa gittim. Çok erken öğrendim gebeliğimi. 10 gün önce falan gittim kese göründü şükür 🤲Pazartesi kalp atışı için gidicem bakalım inşallah
Xaza Es_Es16 evet ya aslinda gebeliği erken öğrenmek iyi bişey değil🥲çok düşünüyor insan, nasil olucak ne zaman göstericek kendini,kalp atişi ne zaman dinlenicek, hepsini düşünüyorum işte🤦🏻♀️
Es_Es16 Xaza evet işte merakımızdan ölcez. Aslında burayı kullanmakta bi yandan hiç iyi değil.etkiliyor biraz beni.ara vericem biraz buraya sanırım
Xaza Es_Es16 ben bir kaç ay kullanmadim gerçekten etkiliyor insani. Hasas içerikler çok gôrüyorum ve çok uzuluyorum. Sonra korkuyorum hani basima gelir deye🤦🏻♀️ sanirim bende bir kac ay ara vercem