Tokattanbiri Kızlar annemde çalışan birisi doğum için izin alıp gelıcek günler boşa gitsin istemıyorum normal doğum olduğu ıcın günü de belli değil bi kaç güne çağırayım dıyorum ama sizce kaçıncı haftada çağırayım
burcuyilmazzz38 Tokattanbiri Benimde annem uzaktan gelecek haftaya gel dedim 38 haftalık suan daha gelmedi bebiş doğunca çağıracam
hamcokelek33 Tokattanbiri daha dün bu konu yüzünden bizimkilerle tartıştım🥹 maalesef çok belirsiz bir konu, öncesinde gelmelerinin bir faydası yok, doğumda yanımda olmazlarsa çok zoruma gider.. ne bilim dün bütün gece ağladım bu yüzden
Mry2020 Tokattanbiri ben 36da çağırmıştım 40a kadar doğmadı bir ay kaldı kadın doğumdan sonra da bir ay kaldı geç gelse bari 40ı çıkana kadar kalırdı
nevaneva Tokattanbiri bende aynı durumdayım erken çağırmak istemiyorum çalışıyor. Normal doğum görünüyor şuanda da. Bayada uzaktayız arabayla 15 16 saat resmen of uzakta olmak çok zor ya rabbim kolaylık versin 😓
tansugl37 Tokattanbiri ben 36. Haftada çağırdım yurtdışındayım. Annem geldi 40 haftayı geçiyorum hala doğurmadım 😂😂
Nefes-2025 Tokattanbiri bende yurt dışındayım benim de kayınvalidem gelicek 37+4 oldum bu akşam yolu çıkıyor oda işten izin alıp geliyor bakalım ne zaman gelicek bebiş
Ceiydda Tokattanbiri doğum için ne zaman hastaneye yatarsan hemen o da yola çıkar gelir uçak varsa uçak ile gelir gerekirse Benim de annem çalıştığı için kayinvlidemi çağırdık o gelecek doğum öncesi doğum için bir belirti olur olmaz da annemi cagiracagim