Ayln- Kızlar artımed test yaptım eczanede bi o varmış bugünlük mecbur aldım onu çatlamadan 13 gün geçti sizce doğruluk payı varmıdır
Slmcnmyeniben Ayln- maşallah baya belli bu kadar belli çizgi yalanci pozitif değildir diye düşünüyorum kan verin hemen
Esma006 Ayln- bende bununla öğrendim inşallah vardır kan vermek de lazım tabi 5 gün gecikmeli öğrendim
Cessika Bu kadar net olunca yalancı olmuyor diye biliyorum ya yine de başka marka deneyin inşallah vardır 🍀
Ayln- Cessika yarın sabah tekrarlıcam şuan tek bitane varmış bide tek bitane aldım ama inanamadım da yalancı da çıkıyor bu
TugceOrak Ayln- evet artımed çoğunlukla yalancı sonuç veriyor canım. Kan verme imkanın varsa kan ver kesin sonuç için
Ayln- Esma006 ben tedavi görüyordm yumurta büyütme için ama iğne olmadım dedim bi deniyim adetime göre daha var ama birden çıkınca da inanamadım ya yalancıysa
Esma006 Ayln- işte yalancı da olabilir şans gibi de bir yandan eline düzgün testin geçmesi yarın kan ver bence sağlık ocağına
Nazsuuu Ayln- wala ben kaç tane artimed kullandm yoktu yani hepsi aynı değil bence var yoksa bu kadar kırmızı da çıkmazdi
Elif3419 Ayln- bayaaa net canım sen hiç tekrarlama sağlık ocağında direk kan ver testle uğraşma bence daha net olur hem kafanda rahat eder☺️