Zll21 27 haftalık hamileyim bugün 3 saatlik bi yolculuktan sonra ilk defa sol kaburga ağrısı yaşamaya başladım geçemeyen bir ağrı normal midir ? yolculuktan dolayı mı oldu oturma pozisyonundan dolayı mı bu durumu yaşayan hamişler yorum yaparsa sevinirim
Nazf Zll21 geçen gün cok sert bir şekilde yaşadım Eşim hemen sıcak su torbası yaptı ama o pek işe yaramayınca hemen duşa girip ılık duş aldım Çok ama cok iyi geldi
BabyOzuak Hamilelikte normal kabul ediliyor, doktor öyle dedi. bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor baskı yapıyor dedi.
Nazf Zll21 Hayır ara ara oluyordu öncesinde de ama en kötüsü son yasadigimdi Nedeni de sıcak basmalarim olduğu için ara sıra camları açmam ve cereyanda kalmamdi Ama gaz sansicisi da kaburgaya vurur bu konuda çok deneyimliyim çünkü bagirsak yapisikligim var
Edamurat58 Nazf merhabalar bagırsak yapışıklıgı olduğunu nasıl anladınız hangi testler yapıldı hangi bölümde 🫠
Nazf Edamurat58 doktor muayenesinde eliyle masaj yaptı O sırada orda gaz hareketlerini hissettik ve sonra ben rahatladım :( Malesef sezeryan ve apandist ameliyatlarından sonra bagirsak yapışması olabiliyormuş