arinmommy Kızlar 32+0 cumartesi gününe denk geliyor. Ben cuma günü devlet hastanesinden çalışamaz raporu alabilir miyim 31+6da
Melisahmet arinmommy tam 32 görmeden vermiyorlar diye biliyorum. Arkadaşıma vermediler. Benimde tam 32 im 1 mayısa denk geliyor 2 sinde gitcem
Melekkar arinmommy merhabalar benmde 32+0 cumartesi ye denk geliyor bi gün önceden alabildiniz mi çalışamaz raporunu
Adalet-26 arinmommy Melekkar Ben aldim 31+6 da cuma gunu. Suan 2. Haftamızı çalışıyoruz oglumla 33+3 uz☺️ 20 Haziran da da 5 hafta doluyor bitiyor
arinmommy Melisahmet öncesinde Salı günü doktor kontrolüm var orda soracağım duruma göre cuma ya da pazartesi sonuç girişi alarak o şekilde almayı düşünüyorum teşekkür ederim 🙏🏻
arinmommy Melekkar ben 2 gün sonrasında alabildim doktor pazartesi günü gel verelim demişti cuma günü gittiğimde vermediler hatta. Ama bazı doktorlar erken girip verebiliyormuş sanırım inisiyatif alıyorlar
EceEgemen arinmommy bnmde 32+0 bayrama denk geliyor doktor 4 haziranda gel dedi sıkıntı olmaz herhalde yoksa gel demezdi