heyecanlibekleyis_ Kızlar normal mi birden agri oldu asiri siddetli degilde ara ara igne batar gibi sanci girip cikiyor ilk gebeligimde spontane dusukle sonuclandi o yuzden bu gebeligimde korkuyorum
Maiyaig heyecanlibekleyis_ bende 18. Haftanın içindeyim canım ara ara bende de oluyor hele ki bugün depremden dolayı biraz korktum sanırım ayağa kalktığımda bile ağrı giriyor
heyecanlibekleyis_ Maiyaig ya cok gecmiş olsun Allah beterinden korusun insallah o zaman normal ara ara agrinin olmasi
heyecanlibekleyis_ deryakrgz ya insan ister istemez endiseleniyor bisey oldu mu olacak mi diye cok zormuş hamilelik ya birde
Nursemom90 Benimde bugün sol kasığımda gerilme acı gibi bir rahatsızlık var rahim bağları geriliyor sanırım
heyecanlibekleyis_ Nursemom90 ya benim direk moralim bozuluyor birde bana doktor plasenta asagida demisti ama korkma yavas yavas yukari cikabilir suan endiselenme demisti en ufak bi agrida bisey olucak diye aklim cikiyor birde hep sol kasigim agriyor nedense bizim bebiş erkek bu arada sizin bebisin cinsiyeti ne
deryakrgz heyecanlibekleyis_ banada plesanta arkada ama aşağıya sarkık bir durumda dedi kızım olacak inşallah 🧿🤗
Nursemom90 heyecanlibekleyis_ benimde plasenta aşağıdaydı bebek büyüdükçe yukarı çıktı canım korkma benim bebeğim kız. Ağrın olduğında dinlenmeye çalış ve gün içinde bol su iç magnezyum işe yarıyor biraz
[silindi] Benimde sol kasığım ve göbek çevrem ağrı yapıyor 17+5 teyiz, kızım olacak benim nasipse inşallah
deryakrgz [silindi] göbek çevrenizde sizinde mi ağrı var çok şükür siz öyle diyince rahatladım tek bende mi acaba diyordum ilk gebelik olunca
[silindi] deryakrgz evet özellikle son bir haftadır olmaya başladı rahim bağları gevşediğinden olur dediler yarın doktor kontrolüm var gidince yine sorarım sizin içinde 🙏🏻
deryakrgz [silindi] benimde 16 dan sonra başladı yani üç dört gündür var çok iyi olur benimde yarın aile hekiminde gebelik takibim var ama onlar çok anlamaz gibiler 🙄
heyecanlibekleyis_ Nursemom90 ya cok tesekkur ederim herkes farkli bisey soyluyor ister istemez baya bi korku olusmustu insallah bendede yukari cikar