Beyza_bilalefem 14 haftalık hamileyim ultrason da burun kemiği ve ensesi normal ama ıkılı taramada riskli cıktı var mı böyle olan 1.150 cıktı oranı
Ilkim1- Beyza_bilalefem benim de ikili tarama testinde yüksek çıkmıştı değerim ama ultrasonda her şey normaldi doktorum tansiyondan dolayı tahliller yüksek çıkmış olabilir dedi şu an bekliyoruz bebişimizi 🤲
EmineAlty Beyza_bilalefem Benim ikli tarama testi de yüksek çıktı doktor fetal DNA yaptırn dedi yaptırdık sonuç bekliyoruz inşallah iyi haber alırız banada dua edin lütfen 🙏🏼🌸
10gamze Beyza_bilalefem doktor ne söyledi detaylıya gıreceksın o zaman netlesir tarama teslerinde risk yastan dolayı cıkıyor bazen
Esseraa22 @Beyza_bilalefem evet ikinci hamileliğimde kızımda burun kemiği ensesi iyi çıktı ikili tarama riskli geldi amniyosentez falan yaptırmadım doğruluk payı çok yok ikili taramanin uclude riskli geldi ayrintilida net belli oluyor o temiz geldi kızım şuan 5 yaşına gircek bir ay sonra sağlıklı sihhatli
Kader_44 Esseraa22 benim de üçlü taramada riskli çıktı ikiliyi yaptırmamıştım aminyosentez yaptırdım keşke yaptırmasaydım o ayrı ama çok şükür bişey çıkmadı
Umuteymen65 Benim de uçlü taramam yuksek çıktı 🤦 1/285 bekliyorum detsyliya girecegim fetsl DNA önerildi yapmadım
Elfhnm Umuteymen65 benim de ikili normal ama üçlü test 295/1 çıktı ben de ayrıntılıyı bekliyorum. Siz girdiniz mi ayrıntılıya?
tansugl37 Yaş yada kiloyla ilgili bi risk olabilir belki. Tabi en doğru sonuç fetal dna yaptırmak olanilir. Durumunuz el veriyorsa
Ilkim1- Beyza_bilalefem evet benim doktorum tansiyondan olabilir dedi o zamanlar tansiyonum yüksek çıkıyordu şu an tansiyonum normal içinizi ferah tutun Allah büyüktür 🤲😊
Esseraa22 @Beyza_bilalefem sağlıkla alırsınız inşallah hiç sıkıntı stres yapmayın ayrıntılı da herşey belli olur zaten benim hamileliğimin sonuna kadar burnumdan geldi yani aldırma gibi bı düşünceniz yoksa ayrintiliyi bekleyin durumunuz varsa hem özelde girin hemde devlette perinatolojiden en ikisinde girdim ikiside temiz geldi
Esseraa22 @Umuteymen65 bu sene galiba ikili taramalar hep sıkıntılı çıkıyor Sağlıkla alın sizde bebisinizi kucağınıza
Tb26 Benim risk oranım 1:50 çıktı yaşımda 29 ama ultrasonda herhangi körü bişey çıkmadı ama Papp-a değerim çok düşük çıktığı için gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor bu durjmda olan var mı
Beyza_bilalefem Tb26 benım yaşımda 29 bu ıkıncı hamileleğim iki hamileiğimdede gebebelık zehirlenmesi yuksek tansoyon var zaten tansıyondan oyle cıkar mı acaba
Sydaaslan Beyza_bilalefem canım aynı durumdayız kaç yasındasın bana yaş kaynaklı demedı kanda problem cıkmıs her kontrolüm normal çıkmıştı perınotolojıye gıttım detaylıya gırdım onlarda normal olduğunu soyledıler ama yınede ıçım rahat etmedı çünkü 70 lık bı oran bızzat goremıyoz çocuğu denıldı yüzde yüz degıl bızım baktığımızda denıldı bilmiyorum allahım saglıcakla almayı nasıp etsın