buuussraaa İyi aksamlar hanımlar 😊 mama sandalyesi hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum sizce gerekli mi ? Annem cok ısrar ediyor al diye ama bana gereksiz geliyor
Mervemervemerve buuussraaa bence cok gerekli önüne yemeği koy kendı yesin alışsın bence cok iyi bsey bende alıcam hatta 101e gelıyo 45 tl cokta uygun 😊
Englishteacher buuussraaa ben henüz almadım ama ek gıdaya geçene kadar alıcam ikeanınkini düşünüyorum kullananlar çok memnun fiyatı da uygun. Ve bence çok gerekli çocuğun sizinle aynı seviyede yüzyüze yemek yemesi fln çok önemli
Lil buuussraaa 600-700 liralar verip alanlar bile sonuçta ikeanınkine geçiyormuş çocuklar başta bir tek ikeanınkinde rahat oturuyorlarmış diye duydum bir kaç yerden. Sonra da gerçekten tüm restoranlarda ikeanınkinin kullanıldığını fark ettim 😂
yagmurtpl Ablam kızını mama sandalyesinde büyüttü diyebilirim, ben de öyle yapıcam, mutfakta yemek yaparken yeğenim sandalyesinde otururdu oyuncağını eline verirdi, yemek yerlerken aynı şekilde önüne koyardı kuzum yerdi kendi kendine, su an 2,5 yaşında sandalyenin ön tarafını çıkardılar masada hep beraber yiyorlar yemeklerini 😍 bu arada Ablam ikeadan aldı fiyatı da makul, ben de alcam ek gıdaya geçince inşallah ❤️🙏