Merve-Beyto Kızlar birtek ben mi böyleyim yoksa normal mi bu durum? 29. Haftaya girdim ama üç gündür kafamı kaldıramıyorum yastıktan. Kolumu kaldırıp hiçbir iş yapamıyorum. İlk üç ayımda böyle geçmişti yine mi başa döndük yoksa
ArasveAnnesi21 Merve-Beyto 34. Haftaya girdik bugün ve 3 gündür bende öyleyim saat 12 gibi falan hala yavaş yavaş kendime gelmeye çalışıyorum sanki aylardır hiç uyumamış gibiyim
QueenMommy Merve-Beyto bugün tam 29 haftalıgım senn gibiyim sabah kalkınca gözümü açamıyorum mecbur kalkmak zorundayım oğlum var sabahları çok uykulu oluyorum gece geçte yatmıyorum ama sonra öğlen kendime geliyorum
Anonymouse Ben de öyleyim 33 olduk hala aynı hiçbir şey yapasım yok kahvaltı bile hazırlayasım gelmiyor sabahları 🙄
ArasveAnnesi21 Merve-Beyto yok bunu ben doktoruma söyledim böyle hep yorgun uykulu halim var diye 32 haftada bana bende demir eksikliğine bağlı anemi var ondandır dedi ilacımı gunde 2 defa almamı söyledi ama hala öyleyim geçmiyor bu uykulu halim
Merve-Beyto ArasveAnnesi21 bende geçen hafta kontrolüm vardı kan değerlerime baktı ama bi sıkıntı çıkmadı ben sanmıyorum demirle alakalı olduğunu