Arzulu Kızlar 33 haftalık kafası rahim ağzına oturmuş. Erken gelme ihtimali var. Doktor progesteron kulkanmamı istedi 3 hafta . Sizce ilacı bırakınca ne zaman doğum gerçekleşir?
Arzulu Ayshababy Benim önceki gebeliğim sezaryen ve 36 da doğdu. İki üç hafta beklese iyi olur dedi sadece fitil verdi. Ama bırakınca ne zaman doğum gerçekleşir sormayı unuttum
Ayshababy Arzulu benim ilk hamilelik fitilde kullanmıyorum 1-2 haftaya gelir diye korkuyorum 3 haftalıkım ama fitil 3-4 hafta tutar bence onu bırakınca gelir yine 36da
rosatue Arzulu 36 haftalık doğunca bir problem yaşadınız mı acaba? Ben de ilaçla tutuyorum o yüzden sizi görünce sormak istedim.
Miran83 Merhaba bende bugün 32 hafta için gittim kasılmalarin fazla dedi progestan kullan dedi iğne iki defa İnşallah erken gelmez
Ayshababy Arzulu inşallah yarin tekrar kontrolüm var bakalım ne olur bilmiyorum ama çok sancım oluyor dayanamıyorum artık
Ayshababy Arzulu evet sorun yok bu haftalar rahim kısalması normal artık dedi açılma yokmuş nst sancıda yok bebek aşarda ama normal gördü
Ayshababy Arzulu bilmiyorum o konuda açıklama yapmadı herşey normal dedi bebeğin aşarda olmasıda normalmiş son zamanlar oldu için kg boyunu falan söyledi fazla açıklama yapmadi