1994ozg Beylikdüzündeyim diken üstündeyim resmen bina yüksek biz de ortalardayız 9 aylık hamileyim bir de çocuk var düşünmemeye çalışıyorum olmuyor nasıl uyuyacağım bilmiyorum😵💫
Twobabies 1994ozg bende 8 aylık hamileyim,uykuda yakalandım depreme şimdi aynısını yaşarım diye uyuyamıyorum yanımda da 3 yaşında çocuğum var 😔😔
cylnmy 1994ozg ben de beylikdüzündeyim hem de göbeğinde jetkente öyle bir vurdu ki malesef panik atak hastasıyım nst sancım cıktı bebeğe 2 doz ciğer geliştirici vurdular hastane bahcesinde yatıyorum korkudan. Nabzımı zor dusurdum
Silaalgz Uykudan gözlerim kapanıyor ama uyumamak için direniyorum çok korkuyorm uzanmıyorm kapı ağzındaki koltukta oturuyorum bişe olursa korkusundan 8 aylık hamileyim
hilal_tas94 2 çocuğumla beraber yakalandım depreme 3 aylıkta hamileyim.Çok zor rabbim yardımcımız olsun eşimle dönüşümlü uyuyalım dedik sabah işe gidecek inanılmaz stresliyim gözlerim kapanıyo kapandığı gibi sallanıyorum gibi geliyo 2019 da olan depremede 2. Oğluma hamileydim büyük oğlumla asansörde kalkıştık bodruma kata devrildi asansör 🤦🏽♀️travma yaşıyo gibiyim
1994ozg cylnmy yaa kıyamam :( bizde öyle yaşam vadisinde bayağı bekledik en son donduk artık eve geçtik korkudan uyuyamadım hala. Çok geçmiş olsun bebiş dursun yerinde en güvenli yerde şuan :)
cemre- cylnmy cylnmy Allah yardımcımız olsun kaç ayliksiniz,bende de kasılma sancı sırt bel ağrısı oldu korku ve stresten,5 aylığım.
cylnmy 1994ozg of of ben de cok korktum. Doktorum medicanada bu hafta ona görüncem. Başından beri sorunsuz bir gebelikti ama bu panik bozukluk mahvetti beni
Mery87 Hepimize çok geçmiş olsun. Silivri’deyim, doğumuma 10 gün var. Yalnızken yakalandım. Hastanemin ambulans bilgileri aldım, her an ihtiyaç olur diye. Abimlerin evine sığındım. Rabbim beterinden korusun. Doğuma kadar uyku yok artık😞
Pamuk3419 crazyymom 6.2 oldu ama şok kötüydü kızlar 7 aylık hamileyim bise dogurucaktım resmen stresten saat suan gece 4.22 gözüme uyku girmiyor akşama kadar dışardaydık sürekli artçılar oluyor ama soguktan duramadık. Mecbur girdik evimize
Htccndn Pamuk3419 Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın anlayabiliyorum seni bizde 6 şubat depremini yaşadık hala tedirgin oluyoruz
rmyksl cemre- bende de bunlar oldu üşüttüm mü stresten mi anlayamadım 37+5 . Kendimizi rahatlatmaktan başka çaremiz yok neyazıkki